oz_nur; "Engelsiz bireylerin sunacağı iş ,yaşam standartı ve kendi ihtiyaçlarını karşılama olanağı nı sunmaktır"
BUNU YAPACAK OLAN BİZ OLMALIYIZ. ONLAR DEĞİL!
oz_nur; "Engelsiz bireylerin sunacağı iş ,yaşam standartı ve kendi ihtiyaçlarını karşılama olanağı nı sunmaktır"
BUNU YAPACAK OLAN BİZ OLMALIYIZ. ONLAR DEĞİL!
çok güzel hoşuma gitti
çok güzel gerçekten.. (yalnız kurt)
hayatı öyle bir yakaladım ki bırakmam asla)
hayatı öyle bir yakaladım ki bana küçümser gözlerle bakanların yanından ben geçiyorum şimdi...çalıştım çok çabaladım kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum allah tan başka kimseye ihtiyacım yok şu an ben bakıyorum birilerine bana ihtiyaç duyuluyor umarım tüm engelli arkadaşlarımda aynı hatta daha iyi bir duruma gelir...
Çabalamak belki iki katı fazla ama sen tutunursan tutunur hayatta sana...Güzel bir şiir,güzel duygular,uygulayabilenlerimize ne mutlu...
bence hiç bir yoruma gerek yok.niye nefesinizi beyninizi boşa harcıyorsunuz ki. bırakın başkaları kaygılansın![]()
Çok güzel, Hayatı yakala!!
Şiir'e Herkez Duuyguları ile yorum yazmış kendince.... Ve yine herkez kendi fikrini beyan etmiş , nihayent makamında.Lakinnnnnnn; Güzel kardeşim bu bir şiir olmaktan çıkmış , Makaleye dönmüş sanki. Resmi kuruma yazılan bir mektup gibi algiladim durumu. Her zaman derim'ki; Şiir Bir Aynaya Bakar. Şiiri okuyan insan , aynaya baktığı gibi kendisini görebilmelidir. Bu Şiirde demiyorum artık. Bu yazıda sadece izdirap var. Bir yuhalanma yada , herhangi bir sakat insanin , haykırışları var. Ancak burada bir tek cümle de VURUCU bir hece yok. NEDEN ?.... Güzel kardeşim; Bırak Şiiri yazmasını bilenler Yazsın. En azından , Birileri Senin sesli Düşünceni yada Düşüncelerini , Daha Etkili bir biçimde Lansedebilir. Yorum belki Cidden çok ağir olabilir'de. Şiir'de inanın o kadar kaliteli değil. Daha Doğrusu bu bir Şiir değil....
kadın hayatı yakala!yattıgım hastane de yurumeye calısıyorum dıye ayaklarıma basan doktorlara ınat gozumun ıcıne bakıpta sen yatalaksın bır daha ayaga kalkamayacaksın dıyen aıleme ınat felc kaldım dıye arkadaslarım tarafından kucuk goruldugum zamanlara ınat AYAKTAYIM YURUYORUM HAYATA INAT![]()
Ço güzel bir şiir bir gün mutlaka hayatı yaklamak lazım ölmeden...
sevda kılıç;
Evet şiir güzel de "özürlü" değil de engelli lafzı daha hoş değil mi? Özürlü "defolu mal" demek arkadaşlar... Bunun üzerinde hassasiyetle durulmalı bence...
O kadar güzel anlatılmış ki . Sadece karşıdaki muhtaç kişinin düşüncelerini biraz olsun anlayabilmek için empati yapabilmek gerek .