İşte habercilikte son nokta bu. Büyüksün zaytung
Not: Zaytung, tamamen uydurma haberler yapan muhteşem bir sitedir.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
İşte habercilikte son nokta bu. Büyüksün zaytung
Not: Zaytung, tamamen uydurma haberler yapan muhteşem bir sitedir.
Uydurma haber yapan fakat birazda ironi yaparak ağlayacak halimize güldürüyorlar![]()
Zaten başka işimizde kalmadı. "Güleriz ağlanacak halimize"![]()
Harikaa))
Gayet önemli noktaya temas etmiş zaytung.bize en iyi "Azimli" uyar olursa.....![]()
amanda issiz gucsuz mus bu zaydung
sacmaca bisiler yumurtlamista engelliligin ne oldugunu bilse herhalde bu kadar sacmalamazdi
Bende cidi ciddi okuyorum haberi.
Ama bu haber gerçek olsaydı engelli yerine benim teklifim,
"ENGELLENEN" olacaktı.
Çünkü bizi engelleyen engelimizden çok ülkemizdeki engeller.
Yaa bıraksınlar bize isim aramayı falan !!!!! neydi o hele "senden benden sağlam" cümlesi.
engelliyim kardeşim bununla yaşamayı biliyorum evet zor ama ben bunu taşımayı biliyorum, tüm yobaz ve banaz bakışlara karşılık inadına engelimle durur duyuyorum" engelli olduğum gerçeğini koskocaman bir gerçeği göz ardı edemem"....
Bir haber de benden olsun
MİYSA'nın Görsel Sunum ve Yayın Hizmetlerini Deşifre Ediyoruz
Omurga ameliyatından podyuma
Epikriz ve diğer tüm bilgilere gerek yoktur bu tür sunumlarda . Asırlardır süren bir insan modeli yaratma düşüncesine "katkısı var mı yok mu" ona bakarlar. Görsel yayınların severek yaptığı bir hizmet bu. Bakın manken gibi oldu. Olmadı mı?
Görüntü güzel tanımına uyuyor mu? Uyuyor.
Standartlara uygun hale geldi mi? Geldi.
O halde böyle bir sürümü aşağıdaki haberde olduğu gibi buyuk iştahla sürerler piyasaya:
"Omurga ameliyatından podyuma
İngiltere'nin Dorset Bölgesi'nde yaşayan 16 yaşındaki Josie Chapman’ın omurgasına takılan platin, boyunu 13 santim uzatınca, genç kız model olma hayaline kavuştu...
....
MİYSA'ya göre Skolyozlu bir bayan, model olamaz. Sakatlar kategorisi hariç tabi. Skolyoz göze anormal görünüyor. Sadece hastalık olarak tıpta anormal değil, göze de anormal görünüyor.
Göz anarşisini engellemek de görsel yayınların görevidir.
MİYSA belirlediği sürümleri piyasaya sürecek ki karanlık güç konseyinin emirlerini harfiyen uygulasın beyinlere göz kod 1 genlerini yerleştirsin.
o yüzden bu haber sağlık sektörüyle alakalı değil modern insan yaratma stratejisi ile alakalıdır (Karanlık Güç Sisteminin Staratejik araştırmalarına hizmet eden bir kurumdur Modern insan yaratma staratejik ve araştırmalar konseyi kısaca MİYSA).
Bu şekilde bir sunum Modern İnsan yaratma staratejiik ve Araştırma Konseyi(MİYSA)'nin sunum tarzıdır. Yeni bir sürümü bu şekilde sunar daima. Sağlık açısından getirisi götürüsü ve saglık adına bir mesajla ilgilenmez. Yeni insan yaratma adına yapılan bir hizmet sunumudur. "Resme bakın ve tercih edin" mesaj agırlıklı bir görseldir bu. Sakatlara sağlık kodu 1 olarak (Saglık açısından neler yapılabiliyor?) geçerken beyinlere güzellik ve saglam beden için gönderme yapar, beden için kendi sunumunu kabul ettirir(Göz kodu 1). O yüzden işe yarıyor bu tarz bi haber ve sunum genelde...
Deşifre etmekten başka yapabileceğimiz bişi yok şu an.
Etkisini silecek panzehir bir süre daha bulunamayacaktır uzgunum. Ama gezegen güvenlik konseyi araştırmalarını halen sürdürmektedir.
GGK Yayın Grubu
kim ne derse desin umrumda bile değil.ben onları nasıl görüyorum, önemli olan bu.
ay bende ciddi sandım sapıttı iyice bunlar yapacak iş arıyorlar diycektim yahu![]()
valla bende gerçek diye bakıyordum salak mı bu adamlar derken![]()