Bugün haberi okurken gözlerime inanamadım...Gerçekten akla ziyan bir yorum...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bugün haberi okurken gözlerime inanamadım...Gerçekten akla ziyan bir yorum...
Bütün otistik çocuklar ateistmiş, beyinlerinde inanç alanı oluşabilirmiş!İşe bu açıdan bakarsak sende inanç alanı yok, çünkü bu inanç alanını oluşturacak beyin yok!Hem hadi diyelim ateistler, sana ne inançlarından falan?Allah seni milletin inancını sorgula diye mi gönderdi yer yüzüne?
Cehalet genellikle zararsızdır ama bilgi sahibi olmak iyi bir şeydir. Eğer hem cahil, hem az bilgili iseniz tehlikelisiniz demektir. Yukarıda ki tam bunun örneği... Otistik çocukların sosyal becerilerinde, duygu algılarında vs. yoksunlukları olabilir. Ateistlerin felsefik algısıyla bu ikisini bir araya getirmek tam bir yarı cahil davranışıdır. Bir dindar veya ateist kişi, kararını kendi mantık çerçevesi içerisinde oluşturur. Bir otistik ise böyle bir konuda karar verme gereksinimi duymaz. Bu adamın yaptığı yorum neredeyse "bazı elmalar zaten armuttur" demek kadar abes bir ifade.
bende hocanın dediğinden tam tersi sonuç çıkarırım.madem inanç algıları yok bu yüzden ateist sayılıyorlar ; ateistlik de kişilerin bilinçli karar verdikleri bir nevi yaşam tercihleridir ve otistik insanlar tercih yapamadıkları için ateist de olamazlar. güya sosyolog olmuş bir insan bunu düşünemiyor mu? onlar zaten günahsızlar, onlara dini eğitim vermeye uğraşacağınıza, normal hayatını kolaylaştıracak eğitimi vermeye devam edin. milletin kafasını bulandırmaktan başka birşey değil bana göre...
Sehribanu;
hatta gerizekalılık desek daha yerinde olur. "Ben sana okuyamazsın demedim, insan olamazsın dedim."
Bazarov sizinle aynı fikirdeyim
işin kötü tarafı bu adama otistik çocukların ailesi de inanıp çocuklarını götürür,çocuğum ateist olmasın diye.
içler acısı bir tanımlama olmuş.
Aslında Cüneyt Özdemirin programında ağzının payını aldı. Artık belki oturur oturduğu yerde. Ayrıca bu zat bilsin ki ben ateistim. Senin gibiler çok oldukça ben daha da ateist olacam. İnançlar hiç kimsenin tekelinde değil. Herkes hür iradesiyle bir şeylere inanır ve yaşar. Ben ateistim diye başkalrını ateist yapma gayretim yok. Çünkü benim işim değil. Ama sen kendi inanç anlayışından emin olamadığın için bir başkasının inanç anlayışına müdahale etme hakkını görüyorsun kendinde. Ama böyle bir hakkın yok. Git bahçeli bir ev al kendine çiçek böcekle uğraş daha iyi. Başkalarını huzursuz etmezsin bu sayede.
adamı hiç ciddiye almadım kendi çapında saçmalamış bence onu buraya üye etmeli beyin özürlülügünden dolayı
Bencede,önce ciddiye aldım ama adamın ruh sağlığı çok iyi değil,önemsemeye değmez,yoksa kendini çok önemli olduğunu düşünür,daha çok saçmalamaya başlar..
aynen ölee sala gitsin bence reytink peşinde biri demek ki o![]()
Bu tarz yorumlara kesinlikle şaşırarak bakmıyorum..Etrafımız ne konuştuğunu ne düşündüğünü lafının nereye gittiğini bilmeyen bir sürü acaip şeyle dolu şey diyorum tarifi yok malesef onların..
anlaşılır gibi değil, dini kullanmadıkları bir bunlar kalmıştı...ayıp ya ayıp... algılama problemi yaşayan, kimi zaman kendi kimliklerinin bile farkında olmayan bu garibanları suistimal etmenin ne anlamı var..gerçekten özür bedende değilmiş böylesisi kafalarda.maalesef olaya hiçte sevimli ve iyi niyetle bakamıyorum, nacizane fikrim...
ALLAH c.c Otistik Çocukları dahi, Dinsiz İmansız yapan Zİhniyetten ALLAH c.c Türkiye ve Dünyayı korusun.İnanamadım.OTİSTİK Çocukları KAFİR İLAN ETMİŞ.ALLAH c.c bu masumları zaten sorgulamaz,sorgulamayacaktır.Onlarca Ayet ve Sure var, Hz Muhammed S.A.V Efendimizin hadisleri var.Hastalıklarınız sizin kefaretinizdir, otistik Evlatlarımız Kefaretlerini fazlası ile ödemeye devam ediyorlar.Bu şahıs acaba nasıl hesap verebilecek, ALLAH c.c yarattığını sorgulamak Hastaları zan altında bırakmak, inanılmaz ötesinde Türkiye adına bir utançtır.Tüm Otistik Çocuklar Ateiste ve bu Adam Müslümansa, her halde bu haberi okuyan herkes Ateist olur.