TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mustafanın annesi Avatarı

Son Giriş
    16.11-2015
    Saat
    02:12
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı hepinize cok tesekkür ediyorum.Gercekten cok sevindim.Ama lütfen Trabzondaki engelliler dernegine ulasmanın bir yolunu yine de gösterirseniz dahada sevinecegim.Bu kardesimize engelli aylıgı da cıkarttırmak istiyorum.Bunu da ancak tel yoluyla yapabilmeyi umuyorum....sevgilerimle

Üye
    akcay Avatarı

Son Giriş
    16.11-2011
    Saat
    15:32
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

değerli kardeşim bu kardeşimiz babasının vefatından dolayı onun maaşını alıyo.ayrıca engelli maaşı alamaz.ancak.sosyal hizmetler il müdürlüğünün ağır özürlülere bakan kişilere bağladığı evde bakım maaşına müracaat edebilir. onunda şartları var elbette 1.kişi tam teşekküllü hastaneden alacağı raporda ağır özürlü olduğunu kanıtlayacak.2.ailenin toplan geliri kişi başına asgari üçretin üçte ikisini gecmeyecek yani kişi başına düşen gelir 305 ytl yi gecmeyecek 3.ona bakan kişi günlük bakım ihtiyaclarını karşılayacak durumda olması gerek yani annesi cok yaşlı ise yine olmaz.
    ben ayrıca orhangazi belediyesi özürlüler kkordinasyon merkezinin telefonunu vereyim.bana ulaşırsanız sizi yönlendirebilirim. ayrıca tekerlekli sandalyeyi trabzona gönderdim oradaki arkadaşlar irtibata gececekler ve sandalyeyi teslim edecekler.
    orhangazi belediyesi özürlüler koordinasyon merkezi
    tel.0224 57 3 38 00 dahili 119 emrullah AKÇAY

Üye
    gecemavisi Avatarı

Gerçek Adı
    Hasan
    Son Giriş
    17.12-2019
    Saat
    19:37
    Yaşadığı Yer
    tarbzon
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Orhangazi belediyesine ve orhangazi engelliler dernegi baskanına sonsuz teşekkürler, Göstermis oldugu derin duyarlılık,son derece takdire deger bir davranıs trabzonda yasayan bir kas hastası olarak;kendi dernegimden ve belediyemden görmediğim destegi;bana göstererek;taaa buralara tekerlekli sandalye gönderdikleri icin cok tesekkür ediyor;saygılarımı sunuyor;BÜTÜN CALISMALARINDA BASARILAR DİLİYORUM..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12