TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    psikologg Avatarı

Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    23:03
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    İyi günler.

Ben Ankara Sincan'da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışan psikologum. Bedensel engelli bir öğrencim var. Annesi sondasının bitmek üzere olduğundan bahsetti. Kaymakamlık İl Sosyal Hizmetleri'ne başvuru yaptığında ise geçecek sürenin çok uzun olduğunu ve o zamana kadar sondasının biteceğini söyledi. Durumları da oldukça kötü.
    Hangi kuruma başvurmaları gerektiğini bilmiyorlar. Ne yapabilirler?

Ben de üzüldüm ve yardım etmek istiyorum. Bu konuda fikri olan yardım edebilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    05:48
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.045
    Verilen Beğeniler
    4.315

Çocuk kaç yaşında? Hangi ilde yaşıyorlar?

Bir de Yeşil Kart sahibi olduğu için kaymakamlıktan düzenli olarak sonda ödemesi alabilirler aslında. Bu seferlik bir ara çözüm bulmaya ve sonda temin etmeye çalışalım, ama önemli olan düzenli olarak temin etmesini sağlamak.. Aile bu konuda kaymakamlık nezdinde ne yapmış bugüne dek?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    psikologg Avatarı

Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Düzenli yardım alıyorlarmış sanırsam.Ancak süresimi dolmuş annesi öyle birşeyler anlattı gidememişler.Bu ara başvuracaklarmış ancak işlemler baya uzun zaman alıyormuş.Ankara Sincan'da ikamet ediyorlar. Öğrencim 11 yaşında.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.045
    Verilen Beğeniler
    4.315

Kaç numara kateter kullandıklarını öğrenebilir misiniz lütfen
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    SERDEN Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    10.04-2017
    Saat
    17:48
    Yaşadığı Yer
    izmir / karşıyaka
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

iyi akşamlar bizde ihtiyaç fazlası 8 ve 10 numara 100-200 ad.kendinden jelli sonda var adreslerini verirlerse kargoyla gönderebilirim.

Üye
    Ahmet Tarık Avatarı

Son Giriş
    19.04-2010
    Saat
    16:51
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

6 numara kateter kullanıyorlarsa bir miktar gönderebiliriz, farklıysa da almış olduğumuz medikal firmasından enazından düzenli sonda alacakları tarihe kadar bir miktar gönderttirebilirim. kargo için adres ve varsa iletişim için tel. bildirmeniz mümkünse memnun oluruz. geçmiş olsun.

Üye
    psikologg Avatarı

Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İlgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum
    Ailemizle az önce görüştüm.Onlarda çok mutlu oldular.8 numara kateter kullanıyorlarmış. mail adresim sos_psi@hotmail.com, bu adresten bana ulaşabilirseniz eğer ailemizin adresini ve telefonunu,lazım olursada kendi telefonumu göndereceğim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.045
    Verilen Beğeniler
    4.315

Destek olanlara teşekkürler

Sayı yetersiz olursa, ben de devreye girebilirim.. Ve aman, aileye özellikle salık verin de böyle gecikmeler olmasın. Onca sıkıntı arasında bir de bu sıkıntı çok bunaltır aileyi...

Üye
    nurullah baytekin Avatarı

Gerçek Adı
    Nurullah
    Son Giriş
    26.05-2015
    Saat
    10:49
    Yaşadığı Yer
    Kayseri-Ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

sayın psigologg

ben ankarada kurtuluş'da oturuyorum. benle tlf ile diyalog kurarsanız medikalçi arkadaşımla görüşür gereken yapılacak bir şey varsa yapılır. yoksa bende bir nebze yardımcı olmaya çalışırım...
    çocuğun cinsiyeti ...
    tlf o532 4025909 0542 4373737
    saygılar

Üye
    psikologg Avatarı

Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar iki kişiyle bağlantıya geçtim ama ailemizin eline hala geçmemiş. 10 numara katater gitmiş.Gönderen arkadaşıma teşekkür ediyorum ama tekrar söylemek istedim.Çünkü ailemizi bir kere heveslendirdim ve gelmemiş olması benide üzdü. Eğer yardım edebilecek olanlar varsa bana mesaj atsınlar. 8 numara katater kullanıyor ve aşırı miktarda olmasına gerek yok ne kadar olabilirse..teşekkür ederim tekrardan..

Üye
    asabi cadı Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    gulag takımadaları
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

istenilen sonda bunlardan biri mi?
    eğer bunlardan biriyse, özelden mesaj gönderir misiniz? hemen temin edeceğim.

Medikal-Market

arkadaşlar cevap bekliyorum,daha fazla gecikmeyelim.

psikoloğa özelden ulaşamıyorum

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.045
    Verilen Beğeniler
    4.315

Ailenin numarasını ya da sizin telefon numaranızı bana özel mesajla yazın lütfen.
    İhtiyaç duyulan 8 numara kateteri para vermeden size gönderteceğim...

Erol_2_Angel
    Misafir Üye
    Erol_2_Angel Avatarı

Ben de sonda gönderebilirim ihtiyacınız olursa. Ailenin iletişim bilgilerini yazın lütfen.

Üye
    asabi cadı Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    gulag takımadaları
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar ben 200 tane gönderiyorum. ancak yetişmezse ve siz de devreye girmek isterseniz , özelden ailenin telefonunu verebilirim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.045
    Verilen Beğeniler
    4.315

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Asabi, para vermedin değil mi ürünlere?Zira yukarıda da yazdım ya, ben bedelsiz olarak gönderebilirim ihtiyaç sahibi aileye...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon