İzmirde engelli ulaşım kartı kullanmıyoruz. Engelli kartını görevliye, otobüslerde de şoföre göstereceksin.
İzmirde engelli ulaşım kartı kullanmıyoruz. Engelli kartını görevliye, otobüslerde de şoföre göstereceksin.
Devletin verdiği genel engelli kimlik kartınız İzmir'de tüm şehiriçi ulaşım için yeterlidir.
İzmir bu yönden parmakla gösterilecek bir şehirdir.
Valla İzmir'i yönetimini tebrik etmek lazım. Zira diğer illerde bu çileye dönüşüyor
İzmir başkadır...![]()
kimlik kartını görevliye gösteriyosun ve geçiyorsun burda yıllardır böyle,65 yaş üstüde bazen kimlik gösterip binen oluyor bazısıda kart çıkarmış...
Arkadaşlar İzmir'i tebrik ediyorum diyorsunuz da bana dalga geçiyor musunuz gibi geldi şimdi ben metroda millet vızır vızır geçerken abi abi Ben engelliyim Bu da kartım mı diyeceğim �stanbul'da kimseyle muhatap olmam kartımı basar geçerim her yerde de geçiyor
iyide kimseye abi ben engelliyim demenize gerek yokki muhatapda olmuyorsunuz diger geçiş kapılarına yöneldinizmi anlıyolar zaten engelli diye siz sadece kartınızı tutun geçerken görüyolar zaten...
Ulaşım kartının olmadığına eminsiniz Peki bir sorum daha olacak �zmir'de otobüs şoförleri Tekerlekli sandalye için rampa nızı açıyor mu oksa İstanbul'daki gibi koltuğundan kalkmıyor mu öyle bir şey olduğunda nereyi aramamız gerekiyor