Bu konuyla ilgili formda aıklayıcı başlık var her zaman dolu olmuyor bazen gittiğin günde rahatlıkla alıyorsun
gideceğin yer bir gün önce git rahalıkla garlrdan albilirsin onu harici yerler üçretsiz vermiyor
arkadaslar yht ile engelli vatandaşların ücretsiz seyehat edebilicekleri söyleniyor ama nasıl
bilet almak için tcdd garlaramı gitmak lazım kaç gün önceden bilet almak lazım internetten satilan online biletler gibi engellilerde ücretsiz online bilet alabiliyorlarmı
yht ile engelli ulaşımı ile ilgili bilgilerinii deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz arkadaslar
Bu konuyla ilgili formda aıklayıcı başlık var her zaman dolu olmuyor bazen gittiğin günde rahatlıkla alıyorsun
gideceğin yer bir gün önce git rahalıkla garlrdan albilirsin onu harici yerler üçretsiz vermiyor
çok iyimiş
merhaba arkadaslar ben pendikde oturuyorum dün gitdim hızli trenden bilet aldim engelli kimligimi gösterdim yani basbakanlik karti benden ücret almadilar o ücret biler alirken dedimki refakattim icinde olurmu evet dediler ama basbakanlik kartinizda refakatci göstermesi gerek dediler ya birde normal bilet fiatlari düsmüs 35 tl olmus saten ucak 49 tl ankara bunlar neyin hasabini yapiyorlar neyse ben saat 12 de yolculuk var bakalim nasil gidiyor su hizli tren
özcan kamil sizin engelli kimlik kartında [ı] ulaşımda refakatçı hakkı vardır [/ı] ibaresi bulunmaktamıdır
bende yok olan arkadasalr var onlarda yanindaki refakatciye ücretsiz arkadaslar
bilet satan garlar nerelerde istanbul için soruyorum
ankara gar hariç ankarada bilet satan yer varmi
ben tv den gördüm ve dikkat ettim tekerlekli sandaye kullanan birisi binemez heralde .
tekerlekli sandalye kullananda binebiliyor onun için görevliler yardımcı oluyor indirmede vede bindirmede ve normal koltuk değil
2 tane tekerlekli sadalye yeri var
ankara gar hariç bilet satan yer sincan gardan da alabilirsiniz
biletin üstünde engelli biletidir diye yaziyormu
TCDD hızlı tren ücretsiz seyahat için öncelikle
EYBİS abone olup buradan biletinizi rezervasyon yapıp gar gidince ise rezervasyon değişikliği yapılıyor.biletinizi ücretsiz teslim ediliyor.
yok be kardesim ben direk gitdim pendik gardan alim ne abonesi sacmalamayin
sindide trendeyim gidiyorum eski sehire gectim suan
arkadaşın dediği rezervasyon olayı engelli olarak rezervasyon yapmıyorlar
ama normal ücretli rezerve yapıp ertesi dedikleri gün saate kadar gidip rezervasyon numarasıyla engelli olarak ücretsiz alabiliyorsun ondan bahsediyor