istanbulda avrupa yakasında nereden yaptırabiliriz ?
hangi belgeler gerekli
arkadaşlar günde kaç bilet alınıyor ve diğer kontejanlardan bilet alırken ne kadar fark ödetiyorlar ?
istanbulda avrupa yakasında nereden yaptırabiliriz ?
hangi belgeler gerekli
arkadaşlar günde kaç bilet alınıyor ve diğer kontejanlardan bilet alırken ne kadar fark ödetiyorlar ?
Evrak olarak mail adresi ve kimliğin arkalı önlü fotokopisini istiyorlar.(Engelli Kimliği)
Ücretsiz olarak günde 3 bilet alma hakkın var. Daha fazla alırsan normal yolcu gibi onların ücretini ödersin.
Busines yada yataklı vagondan alırsan hiçbir indirim yok. İndirimin yalnızca normal biletler için geçerlidir.
TCDD yollarının uygulaması üzerinden bilet alıyorum yataklı vagonlara indirim var mesela kars için öglesine bakmıştım bilete 70tl ücret istedi Bildigim Sadece kars giden turistik dogu treninde indirim yok diyer hepsinde var Hızlı trende yemekli vagondan bilet almak istersen sadece yemek farkı alınıyor.
Cansın hasan abim
@vilanjik
cansın abim eyw
engellilere tren ücretli mi ücretsiz mi son yasa ve yönetmeliklere göre ?
@Suskun Mutsuz Umutlu
Ücretsiz.
@vilanjik
peki belge bilgi ne istiyorlar . üzerimde sadece engelli kimlik kartımı taşıyorum.
@Suskun Mutsuz Umutlu
Evrak olarak mail adresi ve kimliğin arkalı önlü fotokopisini istiyorlar.(Engelli Kimliği)
@vilanjik
teşekkürler Hasan abi. YHT'de de geçerli değil mi![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar normal trende yataklı vagona engelli ücret ödüyormu? Fiyat ne kadar?
Tcdd nin sitesinde karşılaştırma yaparak indirimi görebilirsiniz kartınız ve üyeliğiniz var ise yok ise yardımcı olabilirim girip bakarak
Yataklı vagona engelli ucret ödüyor maalesef doğu ekstresi bakmıştım indirim oluyormuydu hatırlamıyorum
2 kere kars a gittim doguekspresi ile yataklı vagonda ikisinde de indirimli bilet aldım o zaman için 10 tl ödedim sadece gidiş yataklı vagonda
@haliloz
hocam sistemden şuan bakma şansın varmı ne kadar para istiyecek diye ?
Saglık raporun ile TCDD her hangi bir gişesine belgeleri veriyorsun form dolduruyorsun sisteme engelli olarak girdiginde TCDD telefon uygulaması indirerek oraya üye oluyorsun Tren biletlerini uygulama üzerinden kart ile alınıyor tam detayı yatırlamıyorum ama uygulamada belli yerleri işaretlediginde tren biletini alıyorsun indirimli yada üçretsiz olarak