TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Antalya, Bursa ve Antalya'da
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 61 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #46
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yelpaze Mesajı Gör
    önemli bir detayı unutmuşum.

    turşu'yu asla muslık suyuyla yapmayınız.
    klorlu su turşuyu bozuyor.
    turşunuza bir miktar "tane karabiber" koyarsanız harika bir aroma hıssedersiniz.

    sirke içinde musluk suyu kullanmayın
    Klor bozuyor diye bildiğimiz için çeşme suyunu bir hafta kadar dinlendirip öyle kullanıyoruz.
    Bekleyince klor ne kadar yok oluyor onuda bilemiyorum.

  2. #47
    Üye
    yelpaze Avatarı

    Üyelik Tarihi
    24.11-2007
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    çemişkezek
    Mesaj
    2.487
    Alınan Beğeniler
    471
    Verilen Beğeniler
    202

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mineuy10 Mesajı Gör
    Klor bozuyor diye bildiğimiz için çeşme suyunu bir hafta kadar dinlendirip öyle kullanıyoruz.
    Bekleyince klor ne kadar yok oluyor onuda bilemiyorum.
    bence riske girmeye değmez.
    bi sürü emek ve masraf yapıyorsunuz.

  3. #48
    Üye
    Sema Avatarı

    Gerçek Adı
    Sema
    Üyelik Tarihi
    28.07-2004
    Son Giriş
    05.06-2020
    Saat
    16:59
    Yaşadığı Yer
    A.
    Mesaj
    4.474
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    85
    Blog Mesajları
    28

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: selda* Mesajı Gör
    Bildiğiniz kirazın tatlı olmayanları tuza basılarak kavanoza ya da bidona koyulur ve bekletilir. ( kullanmadan önce suda bekletildikten sonra bol soğanla kavrulur, bu yemeğe bayılıyorum)
    Hiç duymamıştım ben bu yemeği

    Mevsiminde yemeyi sevdiğimiz için, bamya ve taze fasülyeyi ne derin dondurucuda, ne konserve ne de kurutma olarak saklıyoruz. Tadı değişiyor. Derin dondurucuda asma yaprağı ve bezelyeyi şoklama usulü saklıyoruz.

    Bu yıl siyah zeytin yapma düşüncem var, daha zamanı gelmedi.

  4. #49
    Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

    Üyelik Tarihi
    20.01-2007
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Mesaj
    7.834
    Alınan Beğeniler
    1.255
    Verilen Beğeniler
    1.729

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Sema Mesajı Gör
    Hiç duymamıştım ben bu yemeği

    Mevsiminde yemeyi sevdiğimiz için, bamya ve taze fasülyeyi ne derin dondurucuda, ne konserve ne de kurutma olarak saklıyoruz. Tadı değişiyor. Derin dondurucuda asma yaprağı ve bezelyeyi şoklama usulü saklıyoruz.

    Bu yıl siyah zeytin yapma düşüncem var, daha zamanı gelmedi.
    gecen yil biz denedik zeytini.hic guzel olmadi. hemende bozuldu.ziyan oldu zeytinler.zaten az yeriz zeytini.

  5. #50
    Üye
    selda* Avatarı

    Gerçek Adı
    selda
    Üyelik Tarihi
    10.09-2007
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    3.718
    Alınan Beğeniler
    987
    Verilen Beğeniler
    965
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Sema Mesajı Gör
    Hiç duymamıştım ben bu yemeği

    Mevsiminde yemeyi sevdiğimiz için, bamya ve taze fasülyeyi ne derin dondurucuda, ne konserve ne de kurutma olarak saklıyoruz. Tadı değişiyor. Derin dondurucuda asma yaprağı ve bezelyeyi şoklama usulü saklıyoruz.

    Bu yıl siyah zeytin yapma düşüncem var, daha zamanı gelmedi.
    çok leziz olur, bir gün tattırırım sana...

    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yelpaze Mesajı Gör
    bence riske girmeye değmez.
    bi sürü emek ve masraf yapıyorsunuz.
    Benim gibi tembeller için herşeyin hazırı var da, sağlığımızdan oluyoruz...

  6. #51
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @Sema Sofra için Gemlik zeytini en iyisi diyebilirim..
    zeytin pazara düştüğü gibi alma suyunu çeksin buruşsun bilhassa salamura yapacaksan daha iyi oluyor..

    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: GRAHAM BELL Mesajı Gör
    gecen yil biz denedik zeytini.hic guzel olmadi. hemende bozuldu.ziyan oldu zeytinler.zaten az yeriz zeytini.
    Zeytini ile alakali olabilir tuz ayarı olabilir bazen havasını tam cikarmadigimiz zaman asidi içinde kalıyor iyi olmuyor. Çok özene bezene yapıp uymadığı zaman da oluyor..Biz çok tüketiyoruz evde kurulanlari daha çok sevdiğimiz için yapmaya çalışıyoruz..

  7. #52
    Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

    Üyelik Tarihi
    20.01-2007
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Mesaj
    7.834
    Alınan Beğeniler
    1.255
    Verilen Beğeniler
    1.729

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mineuy10 Mesajı Gör
    @Sema Sofra için Gemlik zeytini en iyisi diyebilirim..
    zeytin pazara düştüğü gibi alma suyunu çeksin buruşsun bilhassa salamura yapacaksan daha iyi oluyor..



    Zeytini ile alakali olabilir tuz ayarı olabilir bazen havasını tam cikarmadigimiz zaman asidi içinde kalıyor iyi olmuyor. Çok özene bezene yapıp uymadığı zaman da oluyor..Biz çok tüketiyoruz evde kurulanlari daha çok sevdiğimiz için yapmaya çalışıyoruz..
    egede tatilden donen ahbap getirmis, tarifi vermisti.ilk denedik. dahada yapmam. cagdastan yesil siyah zeytin aliyoruz. olmadi zaten bizimki.

  8. #53
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: GRAHAM BELL Mesajı Gör
    egede tatilden donen ahbap getirmis, tarifi vermisti.ilk denedik. dahada yapmam. cagdastan yesil siyah zeytin aliyoruz. olmadi zaten bizimki.
    Az tüketince gerek yok, uğraştığına düşundüğüne değmez.

  9. #54
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Neredeyse unutmuşum sayfamı

    Kışa hazırlık turşular ile devam ediyor..fakat sarımsağın fiyatı ne öyle iyi saglam dolgun dişli olanların kilosu 80 tl..

  10. #55
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Bugün cam kavanozlara zeytinleri kurduk yağlı ve salamura yapıyoruz güzel oluyor yağlı zeytinleri 5 litrelik kavanoza iki çay bardağı yağ 4 tepeleme çorba kaşığı tuz koyup kapiyoruz. salamuraların tuzunu yumurta ile ayarliyor suyu kavanoza döküp üzerine bi ağırlık koyup kapağı kapatmadan temiz bezle örtüp beklemeye alıyoruz. Zeytinı kendi yapmak isteyenlere bizim tarifimiz bu şekilde gayet memnunuz diye gönül rahatlığı ile soyliyebilirim.

    Zeytinin kilosu 10 tl den aldık gemlik zeytini..

  11. #56
    Üye
    Sema Avatarı

    Gerçek Adı
    Sema
    Üyelik Tarihi
    28.07-2004
    Son Giriş
    05.06-2020
    Saat
    16:59
    Yaşadığı Yer
    A.
    Mesaj
    4.474
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    85
    Blog Mesajları
    28

    Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Tam anlayamadım. Siyah zeytinin mi, yeşil zeytinin mi yapılışı?

  12. #57
    Üye
    selda* Avatarı

    Gerçek Adı
    selda
    Üyelik Tarihi
    10.09-2007
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    3.718
    Alınan Beğeniler
    987
    Verilen Beğeniler
    965
    Blog Mesajları
    4

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Sema Mesajı Gör
    Tam anlayamadım. Siyah zeytinin mi, yeşil zeytinin mi yapılışı?
    siyah zeytindir o

  13. #58
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Siyah zeytin tarifi verdim @Sema.

  14. #59
    Üye
    mineuy10 Avatarı

    Gerçek Adı
    Mine
    Üyelik Tarihi
    10.10-2010
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Mesaj
    5.251
    Alınan Beğeniler
    217
    Verilen Beğeniler
    201
    Blog Mesajları
    3

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Senenin hazırlığı zeytin yağında. zeytin yağının kilosu 25 tl den satılıyor. bu seneki zeytinlerden malesef çok az yağ çıkıyormuş. Normalde 4 kilo zeytin den 1 kilo elde edilirken çok aşağılara düşmüş. Biz zeytini kendimiz alıp yaptırdığımız halde 25 tl yi buldu sonraki aylarda zeytin yağı daha da pahalananır.

  15. #60
    Üye
    Sema Avatarı

    Gerçek Adı
    Sema
    Üyelik Tarihi
    28.07-2004
    Son Giriş
    05.06-2020
    Saat
    16:59
    Yaşadığı Yer
    A.
    Mesaj
    4.474
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    85
    Blog Mesajları
    28

    Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Erken hasat zeytinyağı daha kaliteli oluyor aklınızda olsun, biz ekim ayında aldık. Aralık ayı zeytinyağının asidi yüksek, tadı farklı olur.




Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon