Senin ördüğün palyaço gayet mutlu bakıyor canım. eline sağlık. 👏👏👏
Bir gün psikiyatristin muayehanesine çok üzgün vaziyette ağlayan birisi gelmiş ve başlamış anlatmaya;
– Benim ekonomik durumum iyi. Maddi anlamda bir sıkıntım yok. Sağlık sorunumda yok. Ancak başka bir sorunum var.
– Nedir o?
– Neşelenemiyorum. Sürekli moralim bozuk. Şöyle gülmek, bazen kahkaha atmak, eğlenmek istiyorum. İşte bunun için size geldim.
– Arkadaş, işin doğrusu bu olay, benim uzmanlık alanıma girmiyor. Ancak sana bir öneride bulunabilirim. Şu karşıya 10 gün önce bir sirk geldi. Bir de palyaço var.
Ben gittim. Çok güzeldi, özellikle de o palyaço harikaydı. Gülmekten yerlere yattım, o kadar çok eğlendim ki… Sana da o sirke gitmeni özellikle o palyaçoyu seyretmeni öneririm.
Bunun üzerine adamın suratı iyice asılmış ve adeta fısıltı halinde demiş ki;
– O palyaço var ya… O benim işte…
Senin ördüğün palyaço gayet mutlu bakıyor canım. eline sağlık. 👏👏👏
hic aklimda yokken bizim yegen icin annesi bi timsah orsene diye luks kutusunda tarif kitabi,ipleri, elyafi, tarifi, ignesi tigi cika geldiler.
tigisinide hic sevmezdimya kucugun hatirina basladim.
ee amaninn hicbisicik anlamiyorumbilmem sihirli ilmek, bilmem bisiler diyo tarifte.
haa bu su bu demek derken bidahasina aanlamayiveriyom tarifi.
akillinin biri youtupta bak tarifleri diye ogretiyosankim duyacam anlatilani.
bastim uydurdum ordum sorf yapan timsahi resmine bakarak. amaninnn, one; ayak kol orulunce elyafi doldurmak mesele ince parcalara. kursun kalemi aldim elime zar zor doldurdum elyafini. oldu gibi mecbiriyetten. maksat kucugu sevindirmek.
dahada amigumi yapan kim olsun. seni tebrik ederim mavi deniz. palyacon cok guzel...
@GRAHAM BELL denemiş olup ortaya bir ürün çıkarman çok güzel. Nasıl olduğu hiç önemli değil. yapmış olsan bir sonraki daha iyi, sonraki de tam istediğin gibi olur..Eline emeğine sağlık.
El emeklerinize sağlık arkadaşlar çok güzelker bunlar ☺️☺️☺️ keşke yapabilsem Bnde normal örgü örüyorum şal atkıdır ama bunu yapabilir miyim bilmiyorum maşallah tekrardan ☺️☺️☺️
Sen benim ilk ördüğümü gördün mü uzaylı diyorlar kendisine.ben youtube videosu izleyerek öğrendim. Artık tarif bakmıyorum. Modelleri kemdim yapıyorum. Zaten baktığım tarifleri de birebir aynı yapmam hiç bir zaman. Mutlaka bi fark koyarım. Mucize doktoru adamın kendi fotosuna bakarak yaptım mesela. Kendi yeğenlerimi keza öyle kaşı şöyle kıyafeti böyle diyerek uyarladım. Ilk basta ben de aman çok zormus bi daha yapmam diyordum ama şimdi sayısını bilmiyorum. Beni sıkan sadece bana da yapsana benim kıza da yapıver ne olacak sanki diyerek işimi basit gören bedavacılar. O kadar kolaysa kendin yap kardeşim. 😏