Örgü örün ☺️
Örgü örün ☺️
Arıcılıkla uğraşın tabi ki alerjiniz yok ise, iki koloni arı edinin. Hem bu harika canlıları tanıyın, hem bal polen ihtiyacınızı karşılayın, hem de stres atın. Onları seyretmek bile bütün stresinizi alacaktır. Aynı zamanda arada alacağınız iğnelerde bağışıklık sisteminizi uyaracak ve güçlendirecektir.
mecnun dantel örqü yapsin tığ işi...tulbent taqsin birde oyalı falan ...birde aqzini qapatsin yoqq zaaarrr açmam tulbentimi qelen qecen adamlar coq bakiyor qöözeelliqime desin....benüm ayu qizar ağşam evde ellağğaammm desin...😹😹😹
@mejnun...
@doğaevrim Onları tam da ben sana tavsiye edecektim 😹😹😹
😹😹😹😹😹😹😹😹
Gazete Kağıdından Sepet Yapımı
Roman,hikaye yaziyorum hobi olarak.Rahatliyor insan,farkli bir yasam yasiyormus gibi oluyor bazen.😊🎢🎪🎠🎬
Ben evdeki sehpaları boyadım. Keyifli oluyor.
mecnun okey oynasin kahvehane de çakallar qibi yumurta topuk ayakkabisiynan baqri açık qomleqi tasmali altın zenciri kolyesi arka cebinde ki ince disli cirtlak renkli tarağğii serçe parmaqinda ki koca tasli yuksuğğüü ismi yazılı olan kalın künyesiyle bir taraftan da dedüğodu yapsin...😹😹😹 @mejnun...
@doğaevrim Maganda mı zaneddün benüBirde tarak kullanmıyor kelim ben
![]()
@mejnun...evet ama alışkanlık yapmissin tarak arka cebindeymis aksesuar amaclı ..ben böyle kombin yaptım....😹😹😹
Okey oynuyorum kahvedeBir de bez mendil olur onlarda
![]()