geçmiş olsun emin dediğin oranlara göre yaşın hesaplandığında alacağın rakam 150 000 civarıdır
geçmiş olsun emin dediğin oranlara göre yaşın hesaplandığında alacağın rakam 150 000 civarıdır
65000 tl geldi normal midir
Merhaba kazayı ne zaman yaptınız acaba kaç ayda sonuclandı dava?
14.06.2018 yılında yaklaşık 8 ayda sonuçlandı ve avukat bize 3 ay daha beklerseniz 85000 tl alırsınız dedi
Evet doğru demiş cunku az almıssın. Tekrardan mı dava acıcak avukatınız? Yüzde kaç verdiniz avukatınıza? Avukata yüzde verdikten sonra Size kalan miktar mı 85 bin olacak yoksa toplam alacagınız mı o kadar? Çünkü bence avukata pay verdikten sonra elinize o kadar kalmalı yasınız cok kucuk baya güzel bi miktar almalısınız
Birde acaba sakatlık durumunuz neydi acaba neyden verdiler %12
85000 tlnin %12,5 ini avukata verilecek sakatligim sag kalca eklem ici platin koyma hadi bana az verildi diyelim ayni kazada 12 yasinda kuzenim oldu onlara 120000 tl geldi acaba sikayetci olmadigimiz icin mi
Kuzenininiz daha mı fazla yaralandı acaba? Onun kalıcı sakatlık raporu yüzde kaç?
Şikayetten kaynaklı değildir ama ona belki %15 rapor verilmiştir raporu yüksektir diye düşünüyorum
@kontesbaron
"Kuzenininiz daha mı fazla yaralandı acaba? Onun kalıcı sakatlık raporu yüzde kaç?"
"12 yasinda kuzenim oldu " kuzenim kazada öldü demek istemiş sanırım
Kuzenim öldü kusura bakmayın oldu yazmışım
Aaa başınız sağolsun ama sizi kandırmıslar onun hakkı o değil tabiki ölüm direk 360.000 yani hadi en kötü 300 versinler
Avukatta mı sıkıntı var diyorsunuz ne yapmamız gerekiyor nerelere başvurmalıyız
Avukatin dedigi tek sey sigorta kötü diyor
Yani sonucta hakkın olanı alman gerek sigorta kötü yada değil. Ben bilirkişi değilim ne yapılacagını tam bilmiyorum ama Dikkat edin kandırmasınlar sizi. Eğer hakkınız olanı vermediğini düşünüyorsanız bir daha dava acmalısınız. Veya bi hasar firmasıyla konusun bence özellikle ölen kuzeninin durumunu.