Yetişkinler için üretim olup olmadığını bilen var mı?
İyi günler , yetişkinler için dik pozisyonlandırma aleti üreten türk firması varmı?uygun fiyata alınabilecek bildiğiniz yerler varmı acaba?
Otto Bock - Ayakta Durma Aparatları
![]()
Yetişkinler için üretim olup olmadığını bilen var mı?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ben izmir'de balçova termale gidiyorum. orada bu yukarıdaki fotoğraftakine çok benzeyen bir ürün var. ancak tek amacı dik pozisyonlandırmaktan çok esas denge makinesi olarak geçiyor. kalkmak ve durmak da oldukça güvenli. 2 aşamalı kilidi var onu açtığın zaman vücut havada boşta kalıyor ancak dediğim gibi oldukça güvenli olduğu için düşme gibi bir ihtimal yok. öyle bir makine alınırsa ayağa kalkmanın yanında sırt kaslarınıza da faydası olacağını zannediyorum. en azından benim dengemde inanılmaz faydaları oldu. bir alman markasıydı ama şu an ne yazık ki hatırlayamıyorum. fiyatı bu yukarıdaki ürüne göre daha pahalıdır diye tahmin ediyorum ancak düşünürseniz birdahaki gidişimde markasına dikkat ederim