Bütçeniz ne kadar? Nasıl bir alanda hangi sıklıkla kullanacaksınız?
Kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısnız lütfen?
Bütçeniz ne kadar? Nasıl bir alanda hangi sıklıkla kullanacaksınız?
Kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısnız lütfen?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Ben İNVACARE COMET marka sukutır kullanıyorum ve çok çok memnunun. sanırım şu an fiyatlar 17.000 tl civarı..
Satışını Ankara da rehabcenter yapıyo..
http://www.engelliler.biz/forum/teke...an-var-mi.html
![]()
Öncelikle deneyimlerini paylaşan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
4000 ytl bütçem var. scoteri özellikle köy yolunda kullanacağım taşlı yol yani araziye dayanıklı bir araç olması gerekiyor.çünkü ben köyde oturuyorum.gerçekten işime yarar bir araç almak istiyorum.
sana tavsiyem (imc medical de İMC -803) modeli ben kullanıyorum ve memnunun ben 5500 e aldım şuan ay sonuna kadar kampanya yapmışlar 4250 istersen bak
Sitemizden 4 markanın (Easy Life, invacare, imc, Merits) 12 model scooterı hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz: Scooter | Engelliler.Biz Alışveriş | Biz Bize Güvenli, Keyifli Alışveriş
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...