ARKADAŞLAR BU KONUYLA LÜTFEN İLGİLENELİM ZİRA ARKADAŞIMIZ BU NEDENLE ÇIKIP GEZEMİYOR BAŞKA BİR TEKER,DE UYMUYOR DEYİŞİK BİR YAPIM SANDALYE......BURSA Gemlik,ten sevgilerle
Bir arkadaşımızın tekerlekli sandalyesi için 22x1.75 iç dış lastiğe ihtiyaç vardır.
Bu büyüklükte lastiği hiç bir yerde bulamadık.
Sizlerin çevresinde bisikletçi yada bu ürünleri temin ettiğiniz yerlerden araştırmanızı rica ediyorum.
http://www.engelliler.biz/forum/teke...s-medikal.html
ARKADAŞLAR BU KONUYLA LÜTFEN İLGİLENELİM ZİRA ARKADAŞIMIZ BU NEDENLE ÇIKIP GEZEMİYOR BAŞKA BİR TEKER,DE UYMUYOR DEYİŞİK BİR YAPIM SANDALYE......BURSA Gemlik,ten sevgilerle
Sayın oezix verdiğiniz linkteki Ryaca EB013 E-Bike Elektrikli Bisiklet bisikletin lastik ölçüleri aradığımıza uyuyor. Ama sitede servis ya da bayisine ait adres veya telefon numarası bulamadım. Tekrar yardımcı olursanız sevinirim.
Sayın oezix çok teşekkür ederim.
slm arkadaşlar adana camgoz deki fiyat arkadaşa çok pahallı geldi ki ölede ben de bu işin içersindeyim yani bisiklet tamircisiyim ama asla bu şekilde fırsatçılık yapmadım az bulunuyor diye bu karar yüksek fiyat çekilmez.ayrıca 22x138 iki adet iç dışada ihtiyaç vardır şimdiden tüm dostlara teşekürler
Sayın oezix iç dış lastiğe 30 TL istedi. Birde buna kargo ücreti eklenince arkadaşımıza fazla gelmiş.
Dış lastik lazım nereden bulabilirim?
teker ebadı : 12½ X 2 1/4