TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ozdenu Avatarı

Son Giriş
    10.10-2015
    Saat
    17:27
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    MEyra sprint model akülü sandalyem vardı .ama daha 2 yıl olmasına ragmen neyazıkki arızalandı teknik servis 1300 euro fiyat soledi ve beynin yandıgını soledi.
    Problemi hareket kolunu ileri hareket ettirdigimde ileri hareket etmemesiydi
    Daha önceki akü bitmesi ve dier problemleri ufak butceli problemlerdi, ama 1300 euro çok geldi bana.
    daha uygun fiyata teknik servis bulabilecegim bi yer biliyormusunuz

ve ssk akülü araba maddesini okudum eger yanlis anlamadıysam 1700ytl ye kadar ssk ödüyor
    arac 1700 ytl ye kaar olan bi aracmı olacak yoksa üstünü benim tamamlayıp alabilme imkanım var mı? 1700 ytlye kadar sa hangi ürünleri ssk izin veriyor listesine ulasabilecegim biyer var mı?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.030
    Verilen Beğeniler
    4.302

Bakım için uygun firma bilemiyorum.

SSK 1700 lira ödüyor. Medikalciler senin istediğin şekilde ayarlama yapıyorlar... Yani bir yandan sana ssk'nın istediği faturayı kesiyolar, diğer yandan sana o ürün yerine istediğin başka bir ürünü veriyorlar. Yeter ki sen paradan haber ver SSK herhangi bir marka dayatmıyor...

Üye
    ozdenu Avatarı

Son Giriş
    10.10-2015
    Saat
    17:27
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

öncelikle tamir secenegi ustunde duruyom tamir edebilirsem uygun fiyata çok ii olur buyuzden yardım edebilecek arkadaslar varsa sevinirim

Baslık ismini duzelttiginiz için teşekkur ederim

Üye
    Zorro Avatarı

Gerçek Adı
    Žorro
    Son Giriş
    27.09-2023
    Saat
    00:35
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    886
    Verilen Beğeniler
    3

arkadaş akülü araba maddesi nerde yazar.banada belirtrmsn.bağkurluyada yardım varmı?.kolay gelsin.benim meyranında motor kayş koptu.400 ytl.ye yaparık diyor.kırkkaledeym.konyaya kargo masrafı hariç.
    daha öncede elektronk beyininde arıza vardı yapıldı 500 ytl.ye yaptırdm.
    Allah enönemli ihtiyaç olan bu akülü araç sahiplerine kolaylk versin.
    devlet buna el uzatta çokiyi olur.

Üye
    mafamed Avatarı

Son Giriş
    21.07-2008
    Saat
    13:17
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

dostum öncelikle joystiğe bakmam gerekiyor. şu ana kadar yapılamadan bizden çıkan çok nadir joystik oldu umarım yardımcı olurum. 02163717670 / 05426604680 mafamed medikal

Üye
    efe can Avatarı

Son Giriş
    13.03-2018
    Saat
    13:19
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

erdal71 arkadaşım konyayla falan uğraşma ankarada istanbuldan getirenler var 30-40ytl falan istiyosan kayışın üstündeki numarası önebide eski kayışı gösterebilirsen aynısını bulurlar benimde başımı gelmişti

Üye
    Dynamic Elektronik Avatarı

Son Giriş
    29.09-2018
    Saat
    14:37
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

DYNAMİC Eletronik İstanbul Avcılarda arayın telefonla görüşün sorununuz neyse yardım alabilirsiniz ayrıca aracı göstermek isterseniz her hangi bi ücret almıyor size fiyat bildiriyor arızayı söylüyor isterseniz yaptırıyorsunuz bunun için para alınmıyo bence bi fiyat alın çok makul yapıyor tamir işlerini ayrıca garantili iş yapıyor
    TEL numaraları :0505 3661550 ve 05394106888

Üye
    Dynamic Elektronik Avatarı

Son Giriş
    29.09-2018
    Saat
    14:37
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Dynamic Elektronik arakadaşım aracının tamiri mümkün degil diye bişey yok gerekirse yeni beyin takılır ama tamiri yapılamayacak arac sadece parcası bulunamayandır getir bakayım istersen ücret almıyorum sana sorunu söylerim fiyat veririm olmadı daha benim kendi imalatım olan yerli beyin var onu takarız bi şekilde problemini cözeriz. iyi günler

Üye
    lotusmedikalizzet Avatarı

Gerçek Adı
    izzet
    Son Giriş
    08.07-2015
    Saat
    12:47
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam kardeşim ankarada akülü engelli aracı tamiratlarını yapıyoruz,marka fark etmez,yedek parça temin ediyoruz sipariş üzerine yenisini istediginiz modeli iki yıl garantili üretiyoruz
    www.lotusmedikal.com 0312 3940240--05372035872

Üye
    hatic09_1984 Avatarı

Gerçek Adı
    hatice
    Son Giriş
    13.08-2023
    Saat
    13:31
    Yaşadığı Yer
    aydın
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1
    Blog Mesajları
    2

kumandası hakkında bişe diyemicem ama onların sürekli aküde kalması gerektiğni biliyorum

Üye
    speed medikal Avatarı

Son Giriş
    05.02-2010
    Saat
    12:12
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sayın ozdenu aracınızın problemi ve maliyeti ile ilgili burdan bişey söylemek zor aracı görüp arızanın tesbitini yapıp akabinde maliyeti konusunda bilgi verebilirim meliyeti bütcenizi aşarsa ve yaptırmaktan vaz geçerseniz aracınızı tekrar size sizin istediğiniz yollardan yada kargo ile gönderiyoruz bunun için herhangibi bir ücret taleb etmiyoruz sadece bakım yada onarımların gercekleşmesi durumunda ücretlendiriyoruz...
    Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
    Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
    Probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...

senol2934@hotmail.com
    Tel&Fax : 216 396 30 30
    GSM : 537 467 77 58
    Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1
    Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL

NOT:Tamiri yapılan sistem 1 (bir) yıl garanti kapsamına girmektedir.

Üye
    Recep Koçer Avatarı

Gerçek Adı
    Recep Koçer
    Son Giriş
    12.09-2023
    Saat
    07:32
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    96
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Son yürürlüğe giren SUT yani Sağlık Uygulama Tebliğini internetten indirip okursanız, SGKnın kendi verdiği cihazların bütün onarımlarını ücretsiz olarak yapmak ya da yaptırmak zorunda olduğunu görürsünüz.
    Eğer bu sandalyeyi size SGK vermişse elinizde bunla ilgili bir belge olmalı. Belgeyi bulamazsanız, Ankara Bahçelievlerdeki SGK ya gidip TC nizle belgeyi isteyebilirsiniz. Bu belge ve arızalı cihazınızla SGK nın Ankara Ulus' taki Tamir servisine götürüp ücretsiz onarımını yaptırabilirsiniz. Tabiki belgedeki marka model ve seri numarası sizdeki cihazla aynıysa. Bilgiler uyuşmuyorsa bu onarımı SGK ya yaptıramazsınız. Onarımı mümkün değilse hurda raporu yazabiliyorlar. Bu durumda size yeni cihaz veriyorlar ya da bir belge veriyorlar ve bu belgeyle hastaneye gidip yeni cihaz yazdırabilirsiniz.
    SGK kendisinin hastaya verdiği sisteminde kayıtlı olan bütün tıbbi cihazlarda bu yönetmeliğe göre onarımları ücretsiz olarak yapmak zorunda.