Usta Recep Koçer var konularda bilgi vermiş
@mac72
Usta Recep Koçer var konularda bilgi vermiş
@mac72
Nerede vermiş eğer bu sitedeyse link at arkadaşımız faydalansın
Bu konularda nasıl tanıyamazsınız inanamıyorum
Oncellikle sarjda kalmali dediler saati soylemediler sizinde bilginiz yok sanirim ,bu konuda kimsede fazla bilgi sahibi degil sanirim
Tam bos ise 10 saat surer.zaten yesil yaninca kendisini kapatıyor.ben aksamdan takiyorum oglen cekiyorum baya gidiyor.birde sunu farkettim daha once 5li prize takiyirdum hemen bitiyordu simdi direk prize takıyorum kullanma suresini baya uzatıyor.
jel akü değil o zaman normal araba akusu kuru akü sizinki. Merak etme yakında pili biter @mac72
bu bölümde aku konularında o kadar Ustalar anlatmış bak.
Akuleri yeni aldim diyorum yenilettim yeni aku geldi diyorum minte ettim onlari kac saat sarjda bekletmeliyim yesil kirmizi olayini ben biliyorum zaten onu sormuyorum arkadasim
Fala bakar gibi 3 vakte kadar 5Şuan jel kullanıyorum senin fal tutmadı..
Orijinal şarj aleti akü dolunca şarjı kesiyor öyle olunca şarjda durma süresinin bi önemi kalmıyor olmalı
Anladim tesekkur bazi kisiler sarjda fazla kaldımı aku olur diyorlardi
Akülerin fazla şarj edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir akü şarj süresi üzerinde bulunan değerlere göre değişkenlik gösterir. kullanım durumunda olmayan akünün şarj süresine dikkat etmeniz gerekmez akü şarj değerleri yüzdesel olarak belli seviyenin üstüne çıktığında devre Redresör tarafından kesilerek akünün ömrü korunur.
Tesekkurler murat bey
Rica ederim eğer konu hakkında sıkıntınız olursa akü bilgisini benle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olablirim.
Size gonderilen aküler bekletilmiş akülerse şarja takip öyle kullansaniz veya şarja takmadan da kullansaniz ilk etapta, iki üç aya kalmaz sizi yolda bırakacaktır. Ama tavsiyem odur ki akuyu takip 6-8 saat arasında şarjda bıraktıktan sonra kullanmanizdir. Aküler tam dolduktan sonra kat ettiğiniz mesafeyi ölçün ve şarj göstergesinde sönen noktalara dikkat edin. İki üç ay sonra aynı mesafeyi kat ettiğinizde çok daha fazla şarj göstergesi sonuyorsa o aküler sıkıntılıdir ve 6 ayı geçmeden garantiye gönderin. Ve günlük olarak akuyu şarj edeceğiniz zaman aküler tam dolmadan kesinlikle sarjdan çıkarmayın. Bu akuyu çok zayıflatıyor...