TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Recep Koçer Avatarı

Gerçek Adı
    Recep Koçer
    Son Giriş
    22.05-2023
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    94
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bu gün Ankara Sincan'dan bir arkadaşımızın joystick arızası bana iletildi. Whatsapptan gelen videoda Joystick İngiliz VSİ olup, power tuşuna basıldığında bip sesi ile şarj ışıklarından ilk kırmızı bir anlık yanıp joystick geri kapanıyordu.

Kardeşimize bir elektronik tamircisine gitmesini, joystiğin alt tarafındaki 4 adet T10 torch vidaları söktürerek içini açtırmasını ve elektronik devreyi şaseye bağlayan iki tane T10 Vidayı da söktürerek devreyi çıkardıktan sonra devrenin alt tarafında sekiz tane mosfetin tam ortasında kalan 470 mikrofarat 50 voltluk elektrolitik kondansatörlerin patlamış olup olmadığını bana bildirmesini söyledim.

Akşam üstü benimle iletişine geçen kardeşimiz; aynen dediğim gibi üç tane kondansatörün patlak olduğunu, elektronikçide bu boyutta kondansatör olmadığından Elektronikçinin Ulus'a Konya Sokağa gittiğini ve oradan aynılarını bulup bütün kondansatörleri değiştirdiğini, bir tane kondansatörün 50 kuruş olduğunu ve değişim sonrası joystiğin sorunsuz çalıştığını, işçilik dahil elektronikçiye 20 TL verdiğini yazdı.

Bu günü de gönül huzuruyla kapattık.

Üye
    kaderimsee çekerim.. Avatarı

Gerçek Adı
    Recep
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Nevşehir
    Alınan Beğeniler
    270
    Verilen Beğeniler
    581

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    @Recep Koçer abi yarın olsun baktıracağım cok saol. Allah razı olsun abi.

Üye
    cemcem_45 Avatarı

Gerçek Adı
    Cemil YASİN
    Son Giriş
    04.01-2019
    Saat
    00:40
    Yaşadığı Yer
    MANİSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

@Recep Koçer abi Allah razı olsun değerli bilgileri bizimle paylaştığın için. Çevrede çok fazla servis olmadığı için bende youtube a bir kaç video atmayı düşündüm ve yavaş yavaş yüklüyorum. Kumandanın çocuk kilidi ve motorların kömür değişimi ile ilgili videolar mevcut şuan. Senin yazınıda alıntı yaptım. Oraya da çok soru geliyor. Ben yardımcı olabildiğim konularda yardım ediyorum ama bilmediğim konularda oluyor. Ortak bir çalışma yapıp en çok rastlanan problemlerin video ile anlatımını yapabilirsek daha faydalı olacağına inanıyorum. Saygılarımla
    Cemil YASİN

Youtube linkleri;
    https://youtu.be/jNfPpLuZmI4
    https://youtu.be/aM5XQkCZjas

Üye
    by yolcu Avatarı

Gerçek Adı
    serhatlı
    Son Giriş
    10.02-2022
    Saat
    18:27
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

sevgili @Recep Koçer arkadas wollex marka aküllü sandalyem zaman zaman sağa çekiyor bazen hareket halinde iken adeta kitleniyor sonra tekrar çalişiyor adanadayım bir yardımcı olursanız sevinirim selam

Üye
    *Sevgili* Avatarı

Gerçek Adı
    Melike
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    03:16
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    1.261
    Verilen Beğeniler
    1.025

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bilgilendirme için teşekkürler, malzeme fiyatları ve tamir masrafları fena halde cep yakıyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12