TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bhsahin Avatarı

Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    13:42
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @OturanBoğa
    Bülent abi His kaybım t8 seviyesinde. T8 altında hiç bir şekilde hareket ve his yok. Boy 1.80 kilo 85 . sırt yüksekliği 45 cm oturma genişliği 40 cm. Bugüne dek bası yarası sol kalçada oluyor. Hatta bir ameliyatta oldum sol kalçadaki bası yarasından dolayı. Bugüne dek klasik sünger minder kullandım. Yatak olarakta ortopedik yatak kullanıyorum. Yüzüstü yatmayı sevdiğim için herhangi bir sıkıntı olmuyor yataktan dolayı. Kesintisiz olarak en fazla 6 saat oturuyorum.
    En önemli durum benim için sandalyemi kullanabilmem için sırtımdan kuvvet almam gerekiyor ondan dolayı da sandalyemden fazla yüksekte oturmamam gerekiyor bülent abi.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @bhsahin

Bence Star'ın 10 cm yüksekliğinde 2 valfi olanını tercih etmelisin: Star Standart-2

Ama çok yüksek geleceğini düşünürsen, aynı modelin 7.5 cm olan Mid-contour modeli de düşünebilirsin.

10'luk daha yumuşak bir oturum sağlar ve konforludur.

Not: Mindere oturduğunda 3 cm'ye kadar düşer zaten yükseklik. Yani 10'luk mindere oturunca 10 cm yukarıda olacak değilsin.

Üye
    sekobaba Avatarı

Gerçek Adı
    serdaarrr
    Son Giriş
    24.05-2023
    Saat
    20:36
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

kas hastasıyım skolyozum var hangi modeli önerirsiniz minder arayışındayım

Editör
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.271
    Verilen Beğeniler
    758

@sekobaba

Boy ve kilonuz nedir? Bir de kullandığınız sandalyenin oturma genişliği ve derinliği kaç cm? Ayrıca oturuyorken bir tarafa eğiliyor musunuz? Eğer öyle ise Star'ın Lock modeli ve 4" yükseklik sizin için uygun gibi. Hayır, oturma eğriliği yoksa o halde Star'ın standart modeli olabilir. Yine 4" yüksekliği tercih edebilirsiniz.

Üye
    sekobaba Avatarı

Gerçek Adı
    serdaarrr
    Son Giriş
    24.05-2023
    Saat
    20:36
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

evet hafif sola doğru eğilme var biraz boyum 173 cm 72 kg um sert zeminde rahat ediyorum

Üye
    Mavidenizim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    462
    Verilen Beğeniler
    373

Skolyoz için önerdiğiniz minderin videosunu izledim. Sitede ücret yazmıyor. Fiyatı nedir?

Editör
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.271
    Verilen Beğeniler
    758

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Mavidenizim

444 00 80 telefon numaraları, telefonla fiyat sorabilirsiniz.

Üye
    Miniki Avatarı

Son Giriş
    16.12-2022
    Saat
    13:08
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba bende bu minderden almak istiyorum. Ama kendime hangisi uygun olur bilmiorum bana yardimci olrmusunuz?

L1 t11 t12 omurga kırığım. Destekle knedyenlerle yuruyebilyrm biraz. Bir yerden bir yere gecislerm iyi. Dizimden asagisinda haraket kaybim daha cok. Tekerlekli sandalye fazla kullanmiyrm genelde evde koltukta yerde daha cok oturyrm. Bası yarasindan yeni ameliyat oldum. Bunun icin kesin almam gerekio. Genelde kuyruk sokumu ve sag sol kalca uzremde cikti bugune kadar basi yaralari.Ama hangisini almam gerekior bilemedim 65 kiloyum.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

@Miniki

Var olan bir yara ya da tedavisi süren bir bölge varsa, Starlock model almalısınız.
    Yüksekli olarak ideal olan 10 cm yüksekliktir. Ama oturup-kalkarken yüksek kalır derseniz, 7.5 cm yüksekliği de düşünebilirsiniz.
    TEKSAN Antalya Şubesi'nde denemenizi öneririm.

Üye
    Dede46 Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf
    Son Giriş
    12.02-2022
    Saat
    10:53
    Yaşadığı Yer
    Kayseri
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Üye
    Recep Koçer Avatarı

Gerçek Adı
    Recep Koçer
    Son Giriş
    22.05-2023
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    94
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    NSBS cushion Kore Cumhuriyeti üretimi yeni bir ürün. Beş yıl önce üretim ve araştırma çalışmaları başlamış. Yeni piyasaya sürüldü ve bu yıl sonuna doğru Türkiye de satışa sunulması bekleniyor.
    Mindere pompa ile hava basmanız gerekmiyor. Sübabını açıp bıraktığınızda kendisi şişiyor. Ve Sübabını kapatıp üzerine oturuyorsunuz. İstediğiniz yumuşaklığa gelene kadar sübabını açıp geri kapatıyorsunuz. Ayrıca duyduğuma göre; en iyi özelliği, bir hücresi patlarsa sadece o hücrenin havası iniyormuş. Diğer hücreleri etkilemiyormuş. Şu ana kadar ürün hakkında edinebildiğim detaylar bunlar. Pek yakında bu ürün elime geçecek. Detaylı inceme yapıp sizlerle paylaşacağım.
    İki videoyu izlemenizi öneririm.
    https://www.youtube.com/watch?v=R78UHUE2vs8

https://www.youtube.com/watch?v=Y_Jm6gqS9aM

Star Starlock model minderde yara olan bölgelerin üzerine elinizi bastırrarak ya da bu hücreleri avucunuzun içinde sıkıştırararak hortuma bağlı olan el puarını pompalıyorsunuz. Böylece minderin alt tarafındaki hava sübaplarına hava basarak elinizi üzerine bastırdığınız bölgeleri mühürlüyorsunuz. Sonrasında pompa ile minderi şişirdiğinizde bu kapalı bölgeler sönük kalıyor. Böylece bası yarası olan yerleriniz hiç bir zaman mindere temas etmiyor. İstediğiniz zaman hortuma bağlı el puarının hava anahtarını açıp alt tabakadaki havayı boşaltırsanız tüm hücreler eşit şişiyor.ve mühürlediğiniz hücrelere hava doluyor. Ürün kaliteli malzemeden üretilmiş olup patlayan hücrelerin orijinal yaması ile, solüsyonlu lastik yaması ile ve bir de dayson poliüretan mastik ile delik bölgeye biraz sürüp bir gün kuruması beklenerek onarılması mümkün. Piyasada bu özellikte başka ürün yok.
    https://www.amimobility.com/shop/acc...rlock-cushion/

Üye
    Miniki Avatarı

Son Giriş
    16.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba ben daha önce yazmistim. Bülent bey bana bir yardimci olursanız sevinirim dedigim gibu dekubitten ameliyat oldum oturmam yasak bi sure. Dediginiz gbi antalya subeden gidip star look minder aldim ben genelde evdeyim bunun icin koltuk yada yerdede kullanabilecegim ve hucre sondurup o bolgeye baski yapmamasiydi amacim ama alali iki haftayi gecri yaramda biraz acilma oldu simdi minder fayda etmedimi anlamadim. Birde ben videolarda ki gbi hava ayarini yapiorum yaraya gelen bölgedeki hucreleri sondurup havayi kitliyirum fakat bir.sure oturdugum da sondurmedigum hucrelerdede hava gidior oralarda sonuyor ben anlamdim bana bi yardimci olurmusunuz

Bununla alakali resimde atmak istiyorum ama nerden atabilirim

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

@Miniki

Starlock'da otururken risk olması mümkün değil. Hava ayarını doğru yapmıyor olabilirsiniz. Bence zaman kaybetmeden aldığınız yere gidip ayarları kontrol ettirin.
    Söndürdüğünüz hücreler geri hava doluyorsa, öndeki hava pompasını yeteri kadar sıkmadığınızdandır. Ya da gene öndeki valf açılıyordur, o ayar tutmuyordur.

Üye
    Miniki Avatarı

Son Giriş
    16.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Cok tesekkur ederim gidecegim yarin aldigim yere. Birde hava ayari nasil olmali idael yumusaklik

Birde nasil resim atioruz acilan yarayi atsam bi baksaniz ne.onerirsinz birde minderin ayardan sonraki resmini cokmu sisiriorm bana dogru yanlis deseniz

Üye
    Seleno Avatarı

Son Giriş
    27.06-2021
    Saat
    22:05
    Yaşadığı Yer
    Ege
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bülent abi merhaba öncelikle Omurilik felci seviyem tetrapleji(c5,c6,c7)yaklaşık 10 sene roho minder kullandım,starı sitede sen ve bir kaç kişi çok övmüş,samimiyetle memnuniyetle sağlam olduğu görüşlerini bildirmişler, bende bu sebeple sağlığım için bu yorumları referans alarak bu övülen markada karar kıldım. Bu markayı kullanan,bilgi sahibi olan arkadaşlar sorularıma ışık tutarsanız çok memnun olurum.Şu konuda kafam karışık,seviyem tetrapleji, ileri bir skolyozum yok,seviyemden dolayı sırt kaslarım gövde kontrolüm zayıf, sağ tarafıma doğru bir yığılma oluyor, bası yaram olmadı hiç şükür,star firması terapist ile çalışıyor mu? hangi model ve hangi yükseklik durumuma daha uygun olur?minderde şu özellikler benim için önemli bası yarasından koruyacak, postürümü omurgamı,kemik yapımı dik düzgün tutup koruması,sırt bel ağrısı gibi bir his vermemesi ..vs.AbiSiz nasıl bir süreç izlediniz,Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? görüşlerinizi,tecrübelerinizi merakla ve acilen bekliyorum...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon