Al işte biz bunu zaten yaşıyoruz ama vodofone arena son teknoloji ile tasarlandı diyorlardı yok kardeşim enpati yok bunlarda rezil herifler
25 nisan 2015 tarihinde bjk.com.trde çıkan formu doldurdum ve formdaki numaraya faks çektim. 28inde passolig kartıma bilet yüklendi. maça gittim engelli asansörüyle direk tribünün oldugu yere gittim . buraya kadar sorun yok.
maç başladıgında engelli tribünün önündeki koltuklarda oturanlar ayağa kalktı ve maç benim için başlama düdüğüyle bitti .gördüğüm tek şey önde oturanların sırtları oldu .ne kadar ugraşsamda önümü açamadım. sahanın 10da 2 sini görebildim
yükselen akülü sandalyeniz varsa veya ayakta durabiliyorsanız sorunsuz izlersiniz. bana bu rezilliği yaşatan başka stadın mimarlarına ve beşiktaş klübüne teşekkür ederim
Al işte biz bunu zaten yaşıyoruz ama vodofone arena son teknoloji ile tasarlandı diyorlardı yok kardeşim enpati yok bunlarda rezil herifler
@tgbrk34
Tasarımı bu gibi durumların olabileceği düşünülerek yapılması gerekirdi. Yazık hakikaten..
Bir de vodafone arenada engellilerin maç izleyebilmesi için prosedür nasıl? Form doldurup fakslıyosunuz. Sonra gidebileceklerin listesimi açıkanıyor. Başvurunun kabul edildiği nereden anlaşılıyor?
Hani oturarak izlemeyenlerin cep telefonlarına sms göndereceklerdi.
Yalancı Fikret Orman son teknolojin bu mu ?
Altı üstü 50-60 cm yükseltilecek engelli yerleri.
Bu son sözde yeni özünde engellilerin düşünülmediği teknoloji faso fiso çıktı. Vodafone Arena içinde girişimde bulunmalıyız. Sırf prosedür icabı engelli yeri yapıyorlar.
Arkadaşlar toplu e-posta atalım diyorum.
En son teknolojiyle donatılmış bu stadyumcukta mağdur olarak kalıcaz yoksa.
Hem Bjk'ye hemde Aspor, Trtspor, Beyazspor gibi televizyon kanallarının spor programlarına e-posta yollayalım ve gündeme getirelim.
Arkadaşlar benim Beşiktaş klübünün engelli biletleri fax yolu ile alması konusunda bir kampanyam var destekler ve imzalarsanız sevinirim .
https://www.change.org/p/bilgi-bjk-c...ter_responsive
İletmiş olduğunuz konu hakkında da klubü telefonla arayıp iletebilirsiniz muhtemelen yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
@_PoSEİDoN_
Kampanyayı destekledim. Ancak 78 kişi daha lazım diyor sitede. Hadi arkadaşlar yardımcı olun..
Bilet alıp stada girince ne oluyor ki, bu konu neden açılmış okumadınız mı ?
merhaba,
engelliler için yeni bir şey yaptılar yüze 40 ile girip maç izleniyordu şimdi yüzde 50 olmalı herkes çıkar meselesi
@bLaCkRaCe
Statta maç izleyememek büyük sorun tabiki. Ancak başvurunun faks yolu ile alınması da bir problem. Arkadaşımız başvurunun kulübün web sitesinden form doldurulması yolu ile alınarak, kazananların sitede yayınlanması konusunda kampanya açmış. Biz de destekliyoruz.
Tamam bende katıldım destekledim.
engelli biletini ne kadara aldın kardeşim ?
Engelli biletleri ücretsizdir.
Engeli kimlik kartın olacak engel oranın %50 ve üstü olacak.
%40 deyilmiydi engelli ucretsiz orani
Bjk % 50