Bu sistemi oturtup Engellilere ayrı bir Passolig kartı çıkarılsa bizde mağdur olmadan içeri girerdik.
Bütün tartışmalara rağmen süper lig maçların da e-bilet uygulaması başlıyor. Engelliler bu karttan nasıl yararlanabilecekler. Evelden hiç maça gitmedim ve başbakanlık özürlü kartım da yok, bilgi edinmek istiyorum. E-bilet kart alıp maçlara ücretsiz giriş yapabilmek için neler yapmam gerekli ?
Passolig sitesinde bilgi bulamadım maalesef.
Bu sistemi oturtup Engellilere ayrı bir Passolig kartı çıkarılsa bizde mağdur olmadan içeri girerdik.
ilgili makamdan bilgi almak lazım
ben engelliler için geçmiyor diye biliyorum engelliler başbakanlık kartı ile alıcak diye biliyorum ama emin değilim bunu ben Fenerbahçe stadyumunda yetkiliye sorarım bilgi edilirsem haber ederim...
Arkadaşlar mümkün olduğunca paylaşım yapalım..bilgi çok az...
Arkadaşlar AİLE SOSYAL BAKANLIĞI KARTI ILE GIREBILIYORMUS MACLARA illa PASSO LİG KARTI MI ALMAMIZ GEREKIR
değerli arkadaşlar ben Galatasaray Taraftarıyım yaklaşık 2 sezon Galatasarayı evinde oynadığı bütün maçlara gittim Galatasaray 260 engelli bileti vermekte ve bu biletleri resmi internet sitesinde bir başvuru forumu koymakta bu formu en hızlı dolduran 260 kişiye bilet vermekte bilete sahip olmak AİLE SOSYAL BAKANLIĞI KARTI mutlaka olması gerek bileti alırken maç günü AİLE SOSYAL BAKANLIĞI KARTInın fotokobisini vermekteyiz. bilet almaya hak kazanan engellileri Galatasaray Resmi sitesiden açıklama yapmaktadır. bir başka bilgi maç pazar günü ise internete forum geçen sene çarşamba günü çıkıyordu her çarşamba ama saati belli olmuyor. e-bilet uygulaması çıktı o yüzde artık engelli taraftarlarda passo lig kartı almak zorunda ben bu sene için passo lig kartı aldım. Galatasaray seneye sistemini açıkladı yine aynı sistem olacak ama biletleri elden değil passolig kartına yükleyeceklerini açıkladılar. tek girişlik maç bileti verecekler yani 260 kişinin arasına girersek her takımın engelli bilet verme durumları farklı şekillerde.
Öyle saçma işmi olur 260 kişinin içine giremeyen engelli olmuyor mu? Bakanlığın Gençlik ve Spror' a yazı yazması lazım, Gençlik ve Sporun Türkiye Futbol Federasyonuna yaptırımda bulunması gerekir sonrada Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik ve Sporunda ortak olarak Engellilere sadece takım için değil ligdeki bütün maçlara girebildiğimiz ortak serbest kart düzenlemesi gerekir engellilerin sosyal yaşama katılması istenmiyor malesef. Normal bir ülkede olması gereken budur.
Bu ülkede kapitalistlerden başka kimsenin yaşam hakkı yok mu? Sanırım hiçbir zaman normal bir ülke olamayacak Türkiye
bu engelli taraftar sayısı her takım için geçerli limitsiz engelli taraftar almıyorlar anadolu takımları alabilir ama 4 büyükler almıyor
Passo lig uygulaması hala geçerlimiya arkadaşlar maçlara gitmek için almak zorundamıyız.
arkadaslar maclari seyretmek için bilindigi üzere passolig uygulamasi başladi engelli vatandaşlar passolig karti almalari durumunda maçlari ücretsiz izleme şanslari olacakmi uygulama nedir nasıl oluyor bilgisi olan lar varmi tesekurler
passolig almak zorundayız ve maçlardan önce hem bizim refakatçimizin gişeden bedelsiz yükleme yaptırması gerekiyor. ben aldım ve sordum.
kendimiz için nasıl oluyor refekatçimiz yoksa kendimiz için nasıl yukleme yapiyoruz ne belge isteniyor