Sigortanız yok sanırım bulunduğunuz şehirdeki Sosyal yardım ve dayanışma vakfına gidin durumu anlatın
Sigortanız yok sanırım bulunduğunuz şehirdeki Sosyal yardım ve dayanışma vakfına gidin durumu anlatın
Sigortam var
İlaçları SGK karşılamıyor mu? SGK'nın karşılamadığı ilaçlar mı?
@OĞUZATAY
Üç tane ilaç aldık 300 lira tuttu.cocuk yardımı gibi bişey var mı diye merak ediyorum
Bu konuyu @OğuzHan112 abi bilir, yardımını rica ederiz. Ben sanmıyorum, çünkü SGK var.
Tamam teşekkür ederim
vitaminleri sgk odemiyor kendin aliyorsun
ama hamilelere bilemem
Teşekkürler
@GRAHAM BELL
Aslında komşu evlilik yapmadan önce bu tip özele giren ilaçlar masraflar falan ne tutuyor araştırsaydı beyefendi bugün böyle zor duruma düşmezdi !
İlaçların ismi nedir ?
Bazı grup ilaçları SSK ödemez,
Hekim reçete etmeden ezbere alıyorsanız orasını bilmem,
Çocuk yardımı diye bir şey var evet,ama bu dar gelirliler için geçerli sanırım.tam emin değilim.
@OğuzHan112
Tamam teşekkür ederim
@doğaevrim
zor durumda kalmamistir eminimki
alamanyada bizim turkler ha bire cocuk yaparmis cocuk parasi alicaz diye ulkemizde bu varmi bilemem
eger ulkemizdede cocuk parasi odeniyorsa acisini cocuk dogduktan sonra cocuk parasi alarak cikarir
Daha eşiniz hamile iken ilaçlarda çok tutuyor diyorsanız çocuk doğduğunda mama ve bez paralarında ne yapacaksınız merak ettim açıkcası.
@Alman
DOĞRU DİYOSUN 300 LİRALIK İLACA ÇOK DİYOR DAHA YOLUN BAŞINDA BEZ MAMA HASTANE VS MADEM BU KADAR ZOR DURUMDASIN DOĞUM İŞİNİ SONRAYA BIRAKABİLİRDİNİZ.BELEDİYE SOSYAL HİZMET BİRÇOK YARDIM KURULUŞU VAR ORALARDAN DESTEK İSTENEBİLİR.allah yardımcısı olsun çocuk rızkı ile gelir ama çocuğu zor durumda bırakmakta ailenin kabahatidir madem öyle yapmayacan suriyede savastan kaçıp türkiye ye gelenler 5.coçuklarını doğurdu umurlarında degil vatanları