Ben dedim belki oda erken yatırılır, yok beklicez napalım saglık olsun
Ben tıkladığımda aktarılacak para yok diyor neden
2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e devletten cep telefonu olmadan hesaba aktar sosyal ptt karta aktarıp parayı kartlan çeken varsa bir aydınlatsın
@ahmetak
bir bilgisi olan varsa yazsın ben elektrik faturalarını kendi cebimden ödüyorum
3 seferdir birikmiş elektrik desteğini nasıl ptt sosyal karta aktarıp nakit para olaraktan çekicem lütfen biri yardımcı olsun saygılar
@ahmetak elektrik tüketim desteği nakit olarak verilmez,ptt den yada e-devlet üzerinden faturanı ödeyebilirsin.3 ay kadar bekletme imkanın var,3 ay kullanılmayan destek ödemeleri hak kaybına uğrar.Birikmiş 3 aylık ödemenle ise ayda sadece 1 fatura ödersin.
Arkadaşlar bu aile destek ödemeleri hesaba aktar butonunu kullanarak ziraat hesabıma aktardım fakat kendi hesabıma değil eşimin hesabına aktardım yanlışlık yaptım şimdi hesapta para yok PTT kurum odemelerinde de sıfırlandı nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek olan varmıdır
@Sukriye
Ben gece 1 de aktarmıştım ertesi gün gündüz saat 1 gibi hesaba geçti gündüz 2 ye 3 e kadar bekle hesaba geçmezse ptt ye git durumu anlat onlar düzeltirler sanıyorum havaleyi iptal ederler tekrar hesabına geçer para
Ptt kurum ödemelerinde kesintisiz ödeme tutari 0 gözüküyor. Odeme durumu kısmındada kartiniza aktarilmis diyor. Yatmis karta mi aktarılmış yoksa odeme kesildi de yok mu ?
@sunnshine
ptt kartına aktarmışlar sanırım bankamatiğe bak e devlet de de yazar alacağın paa oraya da bak
@Barda5
Birazdan ptt ye gidicem. E devlette o sekilde gözüküyor zaten kafam karıştı. Cevap için çok teşekkür ederim
@Barda5
Teşekkürler
@sunnshine
önce atm den dene yoksa içeri gir sıra bekleme boşuna
@Barda5
Barda para yanlış isme gittiği için ziraatte hiç gorunmuyor ama edevlette de baktığımda PTT kurum odemelerinde de 0 gorunuyo yaa kafayı yiyicem ne de bu para