Evet Gelir testi ve yardıma başvuru yaparak aile desteği,elektirik desteği ,18 yaşından küçük birey desteği alabilir.
Evet Gelir testi ve yardıma başvuru yaparak aile desteği,elektirik desteği ,18 yaşından küçük birey desteği alabilir.
Aile destek paketi kapsamındaki yardımlar 6 eylül'ü 7 eylül'e bağlayan gece yarısı PTT kurum ödemelerine geçmişti 2 gün kalmasına rağmen şu an hiçbir hareketlilik yok umarım yine bir ağustos ayının Eylül ayına sarkma durumu söz konusu olmaz çok saçma bir süreçti
Mecbur her gün ptt kuruma bakacaz
Türkiye aile destek programı kapsamındaki yardım bu sabah itibarıyla PTT kurum ödemelerinde görülmeye başladı geçen ay olduğu gibi bu ay da bana 500 TL yatırılmış buradan anlaşılıyor ki zamlı aile yardımı 11.nci ay yani kasım ayında hesaplara yatacak
@ARZU NUR YILMAZER günaydın kardeşim. gecen ayın 29 unda onylandı. ama miktar yazmıyor. tahmini bilgin önümüzdeki günlerrde. ödeme olurmu yoksa. birdaki ayamı sarkar.
@iptekicanbaz
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı'nın bu süreci tamamen bir muallak çünkü 28 Haziran'da başvurdum 29 Temmuz'da onaylandı ancak ben Eylül ayında almaya başladım yani hiçbir şekilde bu kurumun mantığını hesap edemiyorsunuz tek çare bekleyip göreceksiniz eğer bu sabah tüm Türkiye'de PTT kurum ödemelerine yatırıldıysa sizinki Kasım ayında ödenmeye başlanır
Eylül'de 7.nci günü almıştık bu ay 6 ekim yazıyor
Merhaba, İyi günler Günaydın. Arkadaşlar derya yanık açıklama yapmış dogru mu bilmiyorum ama haberturk sitesinde gördüm 1 senelik verilcek olan aile destek yardım paraları artcakmış dogru mu?
Zaten var olan mevcut konuda zam ile ilgili haberler paylaşılmıştır bu ay değil ancak kuvvetle ihtimal Kasım ayında zamlı yatırılacak ancak var olan bir konuyu okumak varken oradan devam etmek varken neden yeni bir konu açtınız merak ediyorum
@ARZU NUR YILMAZER Cok pardon unutmuşum ben epilepsi var ya bende bilinc kaybı geciriyorum bayıldıgımda.Epilepsinin Tüm tepkileri var bende kasılma agızdan köpürme kasılma kafa sallama göz kitlenme vb.
Evet ptt kurum ödemelerinde 6 sı yazıyor zamlar kasım da yatacak demişti derya hanım bunada şükür diyecez
550 tl alan zamlı ne kadar alır acaba?
@ARZU NUR YILMAZER 450 tl uygun görmüşler yarın çekebilirsin dendi. teşekkürler. cevap verdiğin için.