Arkadaşlar aksilik olacak ya yardım kartını ziraat atmye taktım şifremi girdim zaman aşımına uğradı deyip kartı yuttu nasıl olacak şimdi ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar aksilik olacak ya yardım kartını ziraat atmye taktım şifremi girdim zaman aşımına uğradı deyip kartı yuttu nasıl olacak şimdi ne yapmam gerekiyor
o atm nin numarasını veya adresini al. ziraat bankasına uğra. aynı gün de kartını ziraat bankasından alabilirsin veya hangi gün ve hangi ziraat bankasından alacagını söylerler. PTT den de gidip kimlik ile paranızı alabilirsiniz
@MUHENDIS
Kart benim değil kaynanamın, o köyde yaşıyor çekip ona yolluyorum, ziraate gitsem yine de verirler mi? Kartı alırken ben kendi numaramı vermiştim ama şifre için,, off kadın rahatsız nasıl gelecek yine
tanıdık olmazsa vermezler. telefon numaranız olsa da yine vermezler. boşuna yorulmayın
@MUHENDIS
Tanıdık derken bankada mı? Tanıdık var söylesek yardımcı olurlar mı
Başkasının adına olan kartı falan biz yeniden geri alamayız ya birisi onu götürecek ilçeye kartı tekrar alması için yada vekaletname vercek sana yada başkasına sizin almanız için
tanıdık olmazsa vermezler. telefon numaranız olsa da yine vermezler. boşuna yorulmayın
@Sunaxx
Biz niye bu kadar uğraşıyoruz ki, bu vekaletname nasıl veriliyor biliyor musunuz, kaynanamın ayağı sakat tek başına orda kardeşi bakıyor ama bana güveniyor sadece,, neyse bakalım artık bi yoluna teşekkür ederim arkadaşlar
@GeorgeOrwell
2023 mayıs ayına kadar alcaklar kabul olanlar. Ben alamıyorum zenginmişim red cevabı aldım.
evde toplam gelir nekadar olursa veriliyor biz 4 kişiyiz 12 bin lira giriyor bakım parasıyla birlikte
Arkadaşlar ödeme engelli maas kartima yatmamis sizlerinki hangi karta yapildi nasil aldıniz
Benimki engelli maaşı yatan karta yatmış sabahın köründe ptt ye bedava gittim bu ay ilk aldığım için bilmiyordum yanı yenı bir kart vermediler elindeki kartla cekecen dediler