Arkadaşlar çok şükür dün gittik aldık kaynanamın kartını geldi sonunda, neyse sorum şu bu aile destek paketi ödemesinin ilk parasını dün aldık, bu 12ay mı sürecek gerçekten, ona göre söyleyeyim kaynanama
Arkadaşlar çok şükür dün gittik aldık kaynanamın kartını geldi sonunda, neyse sorum şu bu aile destek paketi ödemesinin ilk parasını dün aldık, bu 12ay mı sürecek gerçekten, ona göre söyleyeyim kaynanama
@Losdy
pttde çalışan arkadaş hane kişi başı gelir 1833 tl yi aşmayanlar için verileceğini söyledi bu paranın
Ben bunu sormadım, kaynanama çıktı zaten ilk parayı dün aldı, 12ay devam edecek mi onu soruyorum
Engelli aylığı dışında TADP gibi ekstra yardım başvurusu kabul edilenler, ampül partisine üyeliği var mı yok mu kontrol ettirsinler e-devlet üzerinden derim. Haberleri olmadan partiye üye yapılmış olabilirler.
Geçenlerde böyle bir haber okudum. İzmir'de bir kadın rızası ve bilgisi dışında akp'ye üye yapılmıştı, kaymakamlık marifetiyle yapılmış iddiasıyla falan.
Parti devleti olunca bu tür şeylere ihtimal vermemek zor...
Nasıl e devleten bakabiliriz sessiz dünyalı
Google'dan 'siyasi parti üyeliği sorgulama' yazıp, çıkan ilk linke tıklayınca (e-devlet'in resmi sitesi zaten) yargıtay'dan sorgulayabiliyorsunuz.
Benim üyeliğim yokmuş
Bu para her ayın kaçında yatacak bilen varmı
1. kimse kimseyi bir siyasi parti veya dernek gibi yerlere kendinden habersiz kayıt yapamaz çocuk oyuncağımı bu
2. kayıt yapılan kişinin resmi ve ıslak imzası lazım yoksa hiç bir yer kayıt yapmaz filan dedi şu dedi öyle sallamayın bilmeden
3 o nedemek ampül partisine diye hakaret ediyorsun senin görüşün ne olursa olsun burda kimse kimsenin görüşüne saygısızlık yapamaz
sen başka görüşte olabilirsin şimdi bizde sanamı bir lakap takalım burda her görüşten arkadaşlar var ve herkez bir birinin görüşüne saygı
gösterecek bu arada ben o yazdığın partiden de değilim önce saygı
İki farklı yere yardım parası yatmış Ptt Ve ziraat bankasına anlam veremedim açaba maaş farkları önceden yatmış olabilirmi durduk yere suçlu duruma düşmek istemem
Benim kaynanama çıktı, baktım parti üyeliği falanda yok, size çıkmadı diye parti ayagına çamur atmayın, hiç bir partiyi tutmuyorum ama, insanların günahına girmeyin durduk yere
Bana çıktıda ne oldu hala para yok ağustos sonunda para yatarmış yani sizler 12 ay ben 11 ay alacağım