@BnymnYldz
Evet bende basvuru yaptım süreç devam ediyor ve degerlendirilmek üzere sosyal yardım vakıfına iletilmişdir diyor
E-Devlet Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti üzerinden başvuru yapabilirsiniz arkadaşlar.
İlk açılan ekranın en üstünde zaten Aile Destek Programından faydalanmak istiyor musunuz diye seçenek var orayı işaretleyip diğer bilgileri girebilirsiniz.
En son açıklama kısmına ise Aile Destek Programından faydalanmak istiyorum diye varsa diğer maddi gerekçeleri durumunuzu kısaca yazıp başvuru yapabilirsiniz.
Ben sabah erken saatlerde başvuru yaptım fakat şu an kontrol amaçlı bile Sosyal Yardım Başvuru Hizmetine girmeye çalışıyorum açılmıyor yoğunluktan. İyi Günler.
@BnymnYldz
Evet bende basvuru yaptım süreç devam ediyor ve degerlendirilmek üzere sosyal yardım vakıfına iletilmişdir diyor
@Ebru101
Başvuruyu nerden bakıyoruz benim görünmüyor şimdi başvuru yaptım diye mi yoksa hata mı verdi acaba site
Konu tolg@ tarafından değiştirilmiştir (27.06-2022 Saat 21:25 ).
E devletten baktım da bizim maaşlar aynı görünüyor, bayram harçlığı falan yok yine bize,
@Losdy başvuru yaptınızmı?
Bende yaptım,engelli maaşı alıyorum ben umarım bir sıkıntı olmaz.
İban istiyormu zorunlumu
@(Gölge)
Evet ıban lazım, valla bende yaptım ama bilmiyorum umarım maaştan olmayız
İyi akşamlar bende bu Türkiye aile destek programına başvurdum bende sosyal yardım sorgulama yerinde bu başvuru için devam ediyor yazıyor yani onaylanmismi
Benimkindede başvuruldu yazıyor bu ne demek acaba sizin kabul olmuş inşallah bizimde kabul olur
@Bursali
sÜREÇ DEVAM EDİYOR DEMEK KABUL ANLAMINA gelmiyor komisyona girecek görüşülecek demek
Konu Barda5 tarafından değiştirilmiştir (01.07-2022 Saat 11:59 ).
Yeni gelen zamlardan sonra evinde emekli olan biri Kişi başı geliri geçmiş olacak bu yardımda gelir güncellemesi olur mu eğer olmazsa evinde emekli olanlar hiç umutlanmasın
@tolg@
Bu sürekli verilecek bir para değil süreli yardım sanmıyorum hesaba katılacağını