Yahu verecekleri 3kuruş para daha yatmamış hayret bir şey ya, köye gidecez gidemiyoruz bunun yüzünden,,
Yahu verecekleri 3kuruş para daha yatmamış hayret bir şey ya, köye gidecez gidemiyoruz bunun yüzünden,,
dogalgaz destegi başvuru ne zaman
Köye gitmenize engel degilki herhangi bir ptt şubesinden çekebilirsiniz para yatınca
Dogalgaz başvurusu eylül ekim ayında olacak
@Gulben
Köyde yok ptt o yüzden dedim, diğer yardım da hâlâ Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi yazıyor, ıbanı mı yanlış yazdım düşüncesi ağır basıyor artık, yoksa niye yatmasın ki, kimsede de böyle bir yazı çıkmamış hiç
Arasaydın bı 144 dü falan yada başka yeri
E devletde ptt kamu kuruluşları tarafından adınıza yatırılan ödeme diye bir yer var orayı tıklayıp bakın, sizin onaylanmış orda ne zaman çekeceğiniz tarih yazar paranız yatmıştır yada en yakın ptt sorun
@Sunaxx
Aradım umurlarında mı, bekleyin onaylanır, hesabınıza geçer diyorlar,
Az önce 144 aradım ödemeler ne zaman yatar diye sordum. Ne zaman hesaplara geçeceği hakkında bilgimiz yok dediler
Hani bayram öncesi ödemeler yapılacaktı?neden böyle bu işler?kimi 750 tl diyor kimi maksimum 600 tl diyor ne olduğu da belli değil.
Bende aradım 144 ü şuanda öyle bir bilgi yok diyor bayramdan önce yatacak diye yalan oldu buda
Kronik hasta yardımı alıyorsanız 750 tl engeli yardımı veya evde bakım yardımı alıyorsanız aldığınız paraya göre 600 ile 400 tl arasında değişiyor miktar
Ya bu para niye verdiğim ıbana yatmıyor, ziraatte borcum var oraya yatırmış, kesildi para Allahım ya
Borç varsa ibana gelince hemen keser banka bizimde öyleydi çünkü