Bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşma vakfını arayın onlar bilgi verir size tek seferlik yardım çıkmış adınıza
Muhtemelen bayram harcligidir otomatik olarak çıkmış zaman kaybetmeden vakıfla iletişime gecin
Bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşma vakfını arayın onlar bilgi verir size tek seferlik yardım çıkmış adınıza
Muhtemelen bayram harcligidir otomatik olarak çıkmış zaman kaybetmeden vakıfla iletişime gecin
Şimdi baktin 500 tl ödeme gözüküyor tedarik edilemedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi yaziyor
Ptt hesaba yatmiyornu
@Ebru101
Ara ara yapiyolar boyle bagli bulundugunuz sosyal yardimdan banada 300 lira vermislerdi 2 ay once dunde gida yardimi icin yapmislar aynisini paraniz cekilebilir olunca ayni 2022 maasi gibi odemeniz hazirdi yazar e devletten pttden cekebilirsiniz muhtemelen haftaici alirsiniz fazla uzun surmuyo
Çok tesekur ediyorum eywallah
Yardim durumu devam ediyor yazıyor
geçen ay banada mesaj geldi sdyv tarafından ziraate 500 tl yattı diye, gittim kart verdiler dışardan çekeceksin dediler çektim, galiba herkese yatırmışlar, ptt maaş hesabına değil ziraate yatıyor bu ek yardımlar, engelli maaşı alan 2 arkadaşa söyledim haberleri yokmuş bu hafta onlarda çekti.
Valla ben 3 kere ara ara aldim 2 sene icinde 3 undede kendileri verdi ben basvurmadan ama 3 undede ptt den aldim en son 2 ay once yine ptt giseden aldim
Bu gıda yardımı hangi bankaya yatıyor benimde edevlette 300 tl gözüküyor
@Fatma mehmet
Her ilde değişiklik gösterir. Genelde sydv vakıfbank ile çalışır.
En doğrusunu vakıftan öğrenebilirsiniz.
Teşekürler @kaderimsee çekerim..
@Fatma mehmet Rica ederim.
Il ve ilçeler arası farklılık olabiliyor sanırım bizim e devlette gorunen gıda yardımı halk bankasına yatmış pazartesi bakıcaz kartımız olmadığı içinde giseden alicaz
@Sukriye nerden öğrendin halk bankasına yattığını
Para yatsa ödeme hazır diye yazar ama bizde tedarik edilemedi banka talimatı verilmedi yazıyor yardim durumu devam ediyor yaziyor
@Ebru101
Bende de öyle yazıyordu önce birgün sonra teslim edileblir yazısına dönüştü ama henüz vakıftan aramadılar pazartesi arar söylerler hangi banka yada ptt şubesinden alınacağını