@onrbth
Pazartesi nasıl geçicek hesaba herkesin evine getirilcek dediler
@onrbth
Pazartesi nasıl geçicek hesaba herkesin evine getirilcek dediler
@enes75
ne demek anlamadim olur mu oyle sey
Saat 2:15 3 atm baktim 3 dede yok sisteme be maas ne digeri dusmedi bilginize sabah bakicaz artik
sabah haber edin arkadaslar
ptt ariyorum hala caliyor onlardan yardim istesem yardimci olur mu zaten parayi ptt dagitiyor
Adresinde olmayan kişiye nasıl verecekler? Bulamayinca illaki yatacak geri hesaba
Bende baktım Vakıfbank atm yatmamış
beyinler bloke ptt hala caliyor bir ulasamadim musteri hiz.
@busbus
Normal de sabahleyin sistemde gözüküyordu 5 gibi bütün sistemden kaldırdılar zaten sabah da baktım Şimdi de baktım 3 atm gezdim herhangi bir ödeme falan gözükmüyor buyuk igtimalle eve getiricekler edevletden kaldirdiklari icin odeme yapilmiyor bence yardim sayesinde erken alicakdik zaten 8 de aliyorum normal engelli maasini sabahda yatmazsa zaten mecbur bekliycez alan olursa yazarsa sevinirim
@Yamanc
adresinde olmayanlar için dedim
pttyle konustum bizlik durum yok eve gelirler bakarlar gundemi takip edin pazartesi kendi subenizi arayin dediler
birde 1000 tl gozutmedigini soylediler hesapta
@busbus
Yine alanlar aldi biz magdur olduk sanirim bilmiyorum valla hic birsey anlamadim bu isten millet yigilma yapti magdur olan biz olduk sistemden kaldirdilar ya bizim adimiza cekildi yada vermekden vaz gectiler bide ben ariyim ptt yi bakalim bana ne diycekler
birde sen dene bana deneni diyecekler birde bazilari sikayet etmisler evlere gidip bakiyorlarmis iyi durumda olanlara 1000 tl vermiyorlarmis benim gozum 1000 tl de degil 500 tl de maasimda 1000 tlye ihtiyacim var ama ALLAH benden kotu durumda olanlara versin
gece 2 de PTT ATM'ye gidip baktım maaş ve EİKP Yardım parası yatmamış.. PTT ile gün içersinde görüştüğümde bana İkametinde olmayan vatandaşın hesabına para geri yatırılacağını ve PTTMatiklerden işlem yapılabilceğini belirtti. öncelik amaçların vatandaşın evlerine teslimiyeti sağlanmak.
@busbus
Bazı hesapların hazineye geçtiğini biliyorum. Bilmem ki buda olur mu