@beyto1616 senınle engellı olan varmı yada 65 yas ustu maas alan varmı evde..eger tek engellıysen kesın yatması lazım 1000 tl.ama baska engellı yada 65 yas ustu maas alan varsa onun hesabına yatmıstır
@beyto1616 senınle engellı olan varmı yada 65 yas ustu maas alan varmı evde..eger tek engellıysen kesın yatması lazım 1000 tl.ama baska engellı yada 65 yas ustu maas alan varsa onun hesabına yatmıstır
Arkadaşlar para gözükmüyor diye merak etmeyin tc kimlige yatıyor ben çektim 1.537 tl herkese hayırlı olsun
@beyto1616
kaymakamlığı arayın eve görevli geliyor . Ona vekalet izni veriyosunuz o çekip getiriyor .
@Derbeder_55
Yok hocam bizim dayım alıyor engelli aylığı bi tek o var henede engelli başka kimse yok yatalak kendisi annem vasi atandı ona yıllar önce kartla çekiyorduk hesaba geçmemiş eski kart sanırım adına yattı ama alma şansımız yok şu an vasi kararı da eski şimdi onu isterler annemden yenilemesi haftalar sürer zaten salgın var yaşlı kadın gitmek istemiyor
@seda_ist
Teşekkürler o görevli de kaç gün gelir bilinmez artık sağolun arkadaşlar daha sonra alicaz artık mecbur yapacak bi şey yok
@Ebru101
kimlige yatiyor derken sonu tcnin sonuna gore mi yatiyor
@beyto1616 hesabında gozukmeyen 1000 tlyi tc kımlık numarasıyla alabılıyosunuz.demekkı dayına yatmıs para...rabbım kolaylık versın ınsallah
Ptt kartla mı çekiliyor?
Kimliğe göre benim ödeme yarın inşALLAH alirimda bende sizle paylasirim sevincimi..🙄 alacaklarimin listesini bile hazırladım
arkadaslar verılen bu kararla butun engellıler faydalanıyor bu yardımdan.bıze yatarmı yamazmı dıye suphelenıyoruz belkı ama bakanın ve kanalların yaptıgı acıklamada engellılerın tamamı alacak denıldı.sadece eger evde 2 yhada 3 engellı yada 65 yas ustu maas lan varsa o kısılıerden bırıne muhakkak yatmıstır.tek engellı ısenı karta ve ınternet bankacılıga dusmeyebılıyor.bızaat ptt merkeze gıdıp paranızı cekebılırsınız.tabıkı tc son numarasına aıt hankı gun ıse o gun gıdın
@Derbeder_55
Vakıflar genel müdürlüğünden engelli maaşı alanlar alamıyor maalesef onlar başka ülkenin vatandaşı sanki
@abdllh
Doğum yılının son rakamı nedir?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evınde annesı yada babası emeklı olup kendısı engellı maası alan kısılere 1000 tl odeme yapıldımı .acıklamalarınızı beklıyorum
@Derbeder_55 benim babam emekli sadece annem ev hanımı bitek engelli ben varım , sorunun cevabını bende merak ediyorum ama yarın belli olcak benim..