@Şizofrenix
vakıf maaşı alanlara şimdilik yok ama bakanlıklara talimat gönderilmiş vakıf maaşı alanlarada destek verilecek !!!
Bu bilgiyi ben göremedim kaynak neresidir acaba ?
@Şizofrenix
vakıf maaşı alanlara şimdilik yok ama bakanlıklara talimat gönderilmiş vakıf maaşı alanlarada destek verilecek !!!
Bu bilgiyi ben göremedim kaynak neresidir acaba ?
kaynağın linkini altında paylaştım
2022 engelli maaşı aliyorum fakat sistemde sadece %80 olan 805 tl gözüküyor oda ayin 5 de doğum tarihim son hanesi 0 tc son hane 4 şehirden şehire degişiyormu acaba
Hic zannetmiyorum
Bendede öyle gözüküyor sadece maaş
hic zannetmiyorum
@Syusuf
Benimde 805 lira gözüküyordu sistemde, pttyi aradım onlar 805 lira artı 1000 lira olduğunu söyledi. Gece 01:30 gibi ziraat bankasının atmsinden çektim. Bir ihtimal dedim şehirden şehire fark ediyordur belki diye, bu konuda benim de net bilgim yok
bu yardımı 2022 maasını alanlarmı alıyor evde bakım maaşı alanada verılıyormu
Sosyal devlet anlayışının egemen olduğu ülkemizde devlet, düşük standartlarda yaşayan vatandaşlara sosyal yardım sağlar. Muhtaçlık seviyesinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi durumundaki vatandaşları için devlet kesenin ağzını açtı. Gıda, kıyafet, odun ile kömür gibi yardımların yanında devlet kaynaklı ilgili kurum ve bakanlıklarca nakdi yardımlarda yönlendirilir.
Bunlar kanunun genel tanımları yeni bir açıklama değil sanırım
Arkadaşlar benim hanım %40 engelli her ay 2022 maaşı alıyor az önce mesaj geldi
DUZENLI YARDIM ALAN VATANDASLARA KORONAVIRUS KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN 1000TL'LIK YARDIM ADINIZA PTT'YE 4.4.2020 TARIHINDE YATIRILACAKTIR. PTT SUBELERINDEN BELIRTILEN TARIHTEN ITIBAREN ALABILIRSINIZ
Devlet ten bin TL yardım alanlar.lutfen hangi şartlarda siniz yazarsanız belki bilgimiz olsun.e devlet te yok ama
@yusuf-ardahan75
Ptt karta yatırılmamış olanlar tc numarasına yani kimliğe yatırılır.
arkadaslar 1000 tlyi ceken oldu mu ben cumartesi cekecegim bazilarinki erken mi yatmis onu anlamadim neye gore bekleme yapacagiz
ben alip almayacagimi nereden ogrenebilirim direk pttye mi aramaliyim ne demeliyim
Sydv na sordum senin ustune yatmiş dedilrr . Benim kartım eski denizbanklı olan kartlardan olduğu için hesabımda gözükmemiş. Postaneye gittim kartı degistirdim . 1000 tl paramı da aldım. Hesabında para gozukmuyenler postaneye gitsin
@busbus
Bulunduğum sydv yi ara . Ordan yatıp yetmediğini ogrenebiliyorsun