Arkadaşlar bakan açıklama yaptı 8/10 temmuz nakdi yardım yapılacakmış bilgisi olan varmi?
Arkadaşlar bakan açıklama yaptı 8/10 temmuz nakdi yardım yapılacakmış bilgisi olan varmi?
Bizlik birsey yok arkadaslar umutlanmayin
Haziran Ayına İlişkin Ödemeler 8-10 Temmuz Tarihleri Arasında Yapılacak”
Bakan Selçuk, “Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Ödemeler 15 Mart’tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçilere Temmuz’da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. Kimlik Numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Temmuz’da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Temmuz’da yapılacak.” dedi
8-10 TEMMUZ ARASINDA
Bakan Selçuk şunları kaydetti:
"Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 15 Mart'tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Temmuz'da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. Kimlik Numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Temmuz'da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Temmuz'da ödemeler yapılacak"
@hocaoglu21
İŞSİZLİK ÖDENEGİ ONLAR BİZLERE DEĞİL YANİ
Nakdi yardım yapılacakmış bilgisi olan Var mi bakan açıklama yapmis
@labikal
Yok öyle birşey o işsizlik ödeneği
Arkadaşlar, Aile, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı "Haziran ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapacağız" şeklinde bir açıklama yapmış. Bu yardım engellileri, sosyal yardım alanları kapsıyor mu acaba?
bit.ly/2YSIpQn
Başka başlıklarda yazılmış bu.
Ödenecek olan kısa çalışma ödeneği ve ücretsiz izine çıkarılan çalışanlar için devlet desteği.
Yeni bir sosyal yardım yok.
Dostlar merhaba,
Sosyal kart bakiye öğrenme bunu forumda yapan arkadaşlarımız var. Bir kaç kez sordum ama detaylı bir cevap alamadım.
Bunu nasıl yapıyorsunuz? Tarif eden arkadaşımız olursa iyi olur. Bu konuda bir çok kişi yararlanır diye düşündüm.
Teşekkürler...
bu dağıtılan yardımları eşit adil bir şekilde dağıtıldağına asla inanmıyorum...
bende engelliyim + işten çıkartıldım bu bin tl para olayına bende başvurdum ama çıkmadı bu parayı ne adamlar aldı adamın dağ da domuzu eksik ama yinede alıyor o parayı bz alamadık...
adaletin bumu dünya !!!
Ben engelli raporum olmasına rağmen engelli maaşı alamıyorum ve iş de bulamıyorum gel de derdini anlat anlayan yok herkes kendi derdine düşmüş
@Kwonmusti
İnternet üzerinden bakiye öğrenemezsin. Ancak telefon numarası üzerinden kimlik bilgilerini vererek bakiye öğrenebilirsin. İnternet üzerinden bakiye öğrenebilmen için normal hesabın olmalı sosyal kart değil. (Bu bilgiler de yeterli gelmezse ptt'yi ara 444 1 788 hem bakiyeni öğrenirsin hem de kafandaki soruları sorarsın)
@cankin
Pttkart normal hesabımda var. Bundada görünmüyor. Neyse sağlık olsunTeşekkürler
![]()
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bugün (10-07-2020) saat 20:53'te yüce ve asil Türk milletine seslenecek.Bakalım engellilere tekrardan bir sosyal yardım paketi açıklayacak mı?Hepimiz merakla ve coşkuyla bekliyoruz.
@Talihsiz Bedevi
Ayasofya camii ile ilgili sanırım konuşması daha yeni zam yapıldı 2022 maaşlarına öyle bir açıklama olacağını sanmam