Konu dışında yorum yapıp bilgi kirliliği yapmayın!!!
Evde bakım maaşı alanlara verilecek mi sosyal bintl yardım.
@bro123
Boş yapma birader biz sizin gibi oy verdiğimiz partiye tapmıyoruz hizmeti kim verirse kim görevini yaparsa ona oy veririz ama siz iktidardaki insanları ya Dini inanclarina göre ya heykel sevdasına göre ya da içki içmesine göre değerlendirirsiniz asıl yıllardır kafasida beyni de basmayan Güruh sizlersiniz çünkü bu iktidar gitsinde gerekirse terörle bile anlaşırız diyende sizsiniz bu sizi ne yapar kafan kalın değilse anlarsın 1979 da engelliler daha iyi sosyal haklara sahipti yani öylemi? Ulan bu ülkeye EKPSS sınavını bu iktidar getirdi önceden her kurum torpil ile kendi engelli memurunu seçip yerlestirirdi bizim gibi sadece anası babası olan adamlara her zaman kapıyı gösterirler di sonra sınav geldi kim daha çok matematik Türkçe tarih coğrafya vatandaşlık biliyorsa o atandı hakkı olanı aldı cevap vereceksen adam gibi ver karşılığını misli ile alırsın
Konu dışında yorum yapıp bilgi kirliliği yapmayın!!!
Evde bakım maaşı alanlara verilecek mi sosyal bintl yardım.
Sosyal yardım sorgulama hata veriyor sürekli bilgisi olan var mı acaba?
Sosyal Yardım sorgulama hata veriyor bilgisi olan var mı acaba?
@Oglak265
Bende de ayni yoğunluk olabilir yada çalışma vardır.
Teşekkür ederim
@beyto1616
6 ama öyle birşey denmedi eve getirip verdiler zarf içinde
@bro123
Bunlar yalakalik yapacam diye gercekleri gormuyorlar onlarin tuzu kuru bizim gibi engelli maasina ihtiyaclari yok hadi bakim gelsinlerde 537 tl ile gecinsinler gorelim
AZ EVVEL SYDV ARADIM
1.Cİ FAZDA YARDIM ALANLAR 2.NCİ FAZDA YARDIM ALAMAYACAKLAR DEDİ
zaten adıma 1000 tl yatmamış
Boşuna umut vermeyin arkadaşlar
Hatta 1 de alanlar 3 tede almayacaklar dendi
Evde bakım maaşı alanlara verilecek mi bu sefer
evet bize verilecek mı ?
@enes75
Merakla bekliyoruz
ağzına diline sağlık ali kardeş
geçinecek kadar para yok tekprens
ufak bi yardım alıyoz devletimizden hepsi
fiziki bi engelinmi var bilmiyom ama yoksa işkur a git ekpss ye katıl bişeyler yap
iyi o zaman ben 5 6 bin lirayla geçinirim ona bakarsan
@Sukriye
verilecek
evde bakım alan alacakmı 1000 tl yi alan varsa cvp verebilirmi