gıda yardımına muhtarlıka başvurmak gerekiyo galiba
biz başvurduk kumanya yazdı muhtarlık
gıda yardımına muhtarlıka başvurmak gerekiyo galiba
biz başvurduk kumanya yazdı muhtarlık
Ben gittim 2 hafta önce muhtarlığa engelliyim dedim yazmadı bu arada PTT ler devlet destekli faturaları aliyo
Arkadaşlar az once ptt çalisani bi arkadasa sordum 1000 tl yardim alanlar bu ay tekrar alabilirler dedi..2 hafta icinde belli olur
@Eltigre
2 . faz 3. faz da ki aileler daha bir kez bile almadan bir kez alanlara diğerlerine verilmeden yine verilmesi size mantıklı geliyor mu acaba sallamış ptt ci![]()
@Barda5
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...keti-icerigi/1. üç ay süreceği yazıyo
@abdllh
İnşallah doğrudur diğerleri yani 2, ve 3, fazdakilere verilmeden tekrar 1, lere verilmez demek istedim ben ayrıca bu takvim gazetesi yılın 365 günü hep emeklilere zam var diye yazarhalbuki yılda 2 kez enflasyon oranında zam verilir inşallah yazdıkları doğrudur beklemek lazım
şu cümleyi söylüyorsun sen inşallah doğrudur
Yaşlılar ile engellilere yapılan yardımların üç ay süreyle gelir ölçütleri ile ağır engellilik şartı aranmadan yapılması sağlanacak......
Daha 1 kez bile alamayan engelliler var
barda kardeş 2 milyon 111 bin hane gerçek ihtiyaç sahipleri demek
yani yaşlı engelli maaşıyla geçinenler
@mirhat
ok abi anladım
@Eltigre
ah keske arkadasım lokum gb gelır
@ramazan er
Yasa çıkarsa verilecek gibi yazmış gazete inanmıyprum vereceklerine ama inşallah verilir
@Tekprens
Yasa az önce onaylandı umarım verilir
@abdllh
keske arkadasım bu br ilac gb gelır
@Barda5
Bilader bak demekki ptt ci sallamamiş az once mecliste onaylandi engellilere 3 ay yardim devam edecek almayanlarda alacaklar birine cvp vetmeden bi arastir oyle yaz .
Nisan ayındaki aylığı almak için çok uğraştım yordular bıktırdılar ama Mayıs ayında da 1000 TL verirlerse gerçekten iyi olur şöyle mantıklı bir şekilde düşünürseniz yüzde yetmiş ve üzeri engellinin aylığı 805 TL 805 TL'ye bir insan evladı nasıl geçilebilir önce bunu bir sorgulamaları gerekiyor var olduğumuz durma şükretmek yerine hakkımızı aramamız gerekiyor