@ALBiNOGER
bu bilgi nerden aldınız resmi bilmi teşekkurler
@alime pullu
Yukarıda yazdığım gibi, 2 hafta içinde TC'nize geri yatacak ve PTT Kart'la ATM'den yada şubeden vezneden kimliğinizle gidip alabileceksiniz.
@ALBiNOGER
bu bilgi nerden aldınız resmi bilmi teşekkurler
hadi inş çok tşk
Mkjbhkkk
Selam arkadaşlar konya ya hiç gelen giden yok nakdi yardım için burada ulaşacağımız bir kurum varmı
Bugün öğleden sonra Bahçelievler PTT şubesine gideceğim orası açık oluyor genelde �nşallah PTT kartı çıkartabilirim ikametim burada olmadığı halde
@mirhat
Yani engelliler e mi verilecek tekrar, peki nasıl başvurucaz
Dün geliri olmayan kişilerin e devlete başvurmaları istendi. Ama nereden başvurulduğunu göremedim. Başvuran var mı? E devlete baktığımda çocuk yardımı var sadece.
başvuru yok kardeş 2 milyon 300 bin haeye sosyal yardım vermek için çalışmalarımız başladı dedi başkanımız
arkadaşlar benim de %44 raporum varda maaş vb almıyorum alabilirmiyim bu yardımdan ne sigortam var nede işim annem ile yaşıyorum vefat eden babamın emeklisini alıyor kendisi 4 gün önce başvurdum hala başvurma süreci devam ediyor diyor
Beyler bu 112 nin yaptığı 65 yaş ve kronik hastalara gıda ve temizlik kolisi yardı mı vefa sosyal yardım grubu ücretle mi yapıyor bilen var mı
Arkadaslar dün cumhurbaskann dedigi geliri olmayanlara verilcek destek grubuna biz giriomuyuz yani 2022 alanlar bilgisi olanlar yazabilrmi
bize daha yeni verdiler bize degil
@forsaken43
Ne için başvurdun sosyal yardımmı engelli maaşı içinmi Raporunla birlikte başvurman lazım vakfa 2022 engelli aylğı için onlar bir süre sonra eve gelir gelir durumuna bakar hanedeki kişi başına geliri hesaplar sonra süreç başlar maaş için en az 1 ay
@Barda5
hocam sosyal yardım için başvurdum engelli aylığı anlamadığım bir sebebden dolayı çıkmamıştı 2016 da zor durumdayım engelimden dolayı işte bulamıyorum zaten(almıyorlar) mental kapasite sorunu var sigortam da yok
@forsaken43
sOSYAL YARDIMSA KISA BİR SÜRE İÇİNDE ARARLAR AMA SEN MAAŞ İÇİNDE BAŞVUR EVDE KAÇ KİŞİ YAŞIYOR KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR SİGORTALI VE ONLARDAN DOLAYI EVE AYDA TOPLAM KAÇ LİRA PARA GİRİYOR O ÖNEMLİ EVDE YAŞAYAN KİŞİ SAYISINA BÖLDÜĞÜNDE KİŞİ BAŞI GELİR 701 TL Yİ GEÇMEMESİ LAZIM DİYE BİLİYORUM BEN