Hanede 3 kişi yaşıyoruz 56 Lira gözüyor ilk yardımı PTT`den aldım 185 Liraydı memur 16 Lira kesti ama ikinci ayda 247 Lira geldi yine gittim 56 Lira kesti neden bu kadar az kesti sizce kafama yatmadı neden memur böyle yaptı
Hanede 3 kişi yaşıyoruz 56 Lira gözüyor ilk yardımı PTT`den aldım 185 Liraydı memur 16 Lira kesti ama ikinci ayda 247 Lira geldi yine gittim 56 Lira kesti neden bu kadar az kesti sizce kafama yatmadı neden memur böyle yaptı
Elektrik indiriminde.3 kisi 77tl indirim.4 kişi 88 tl indirimmi oluyor yanlismi biliyorum
3kisi 93.88 oldu en son
@musty35 kac kisisiniz .
haftaya e devletten güncellendiği zaman belli olur
onu demek ıstemedım.hanı en son 3 kısılık aıle 77tl 4 kısılık aıle 88 tl ındırımı alıyordu sımdı arttımı o yardım ..
Evet artmış 4 kişilik aileye 112 tl yatıyor
Biz bu ay 3 kişilik aile olarak 75 TL elektrik yardımı almıştık. Şubat ayında artıp artmayacağını bilemiyorum tabii ama artacaksa da bu bir hafta içinde belli olur.
@fkrtce suan kac kısınız ve ne kadar oduyosunuz...elektırık ındırımı 3 kısı 88,78den 93,88 e cıkmıs...4 kısıde 112 tly cıkmıs elektırık yardımı
kac kısınız @Fatma mehmet 93,88 tl elektırık yardımı alıyosunuz sanırım...elektırık zammından sonra arttırmıslar sanırım yardımı
Arkadaslar elektirik indirimi 3 kisi 93.88 olmus 4kiside 112 olmus.bilgisi olup crvap verirseniz sevinirim.konuyu buraya actim cunku baslik acinca siliniyor...
arkadaslar bu elektırık ındırımınden kım kac kısı ve ne kadar ındırım alıyor yazarsanız sevınırım...3 kısı93,88 4 kısı ıse112 tl oldugu solenıyor...lutfen kım kac kısı ne kadar ındırım alıyor paylasırsanız sevınırım
arkadas lar elektırık ındırımı 4 kısı sanırım 99,50 tl olmus..e devlette hazırdır yazıyor suanda bakarmısınız...ve kac kısı ne kadar aldıgınızı yazarsanız sevınırım
@Jokersiz45
e devlette suan guncellendı elektırık odemesı ...bakarmısınız ne kadar yatmıs sıze..vede hep 3 kısımıydınız yoksa daha once haneye gıre yada cıkan oldumu
@Derbeder_55
4 kisiyiz 93.88 bizimki
Arkadaşlar her ay 77 tl olarak yatan elektrik desteği 59.71 olarak yatmış neden acaba bilgisi olan varmı yada böyle eksik yatan varmı
@yigitak412
Nufus kaydinda herangi bir kisi degisikligi oldumu ..vede kac kisisiniz
bizim 56'dan 59 olmuş kişi sayısına göre değişiyor diye biliyorum
@yigitak412 suanda demis oldugun yardim miktarini 2 kisi olan aileler aliyor.acaba hanenizde ayrilanmi oldu.