1-İlaç katkı payı sizin çalışan olduğunuz için alınan %20 ilaç katılım payıdır emekli %10 öder ve maaştan kesilir.!
2-Rapor amacı ilacı alabilmeniz içindir ücret ödemeyeceğiniz anlamına gelmeZ.!
GEÇMİŞ OLSUN.
1-İlaç katkı payı sizin çalışan olduğunuz için alınan %20 ilaç katılım payıdır emekli %10 öder ve maaştan kesilir.!
2-Rapor amacı ilacı alabilmeniz içindir ücret ödemeyeceğiniz anlamına gelmeZ.!
GEÇMİŞ OLSUN.
@Psikoterapi
Doktorunuzdan kullandığınız ilaçlar için ilaç muafiyet raporu çıkartmasını isteyin
bu durum bazen marka farklılığı durumunda ortaya çıkabiliyor. aynı etken maddeye sahip, iki ayrı marka ilaç varsa ve eczacınız size daha pahalı olanı satıyorsa ek ücret çıkabiliyor. ilaçları almadan önce ilaç rapor kapsamında mı, ek ödemesi var mı diye eczacınıza sormanızda fayda var.
O eczaneden almayın Başka eczanelerede sorun, çünkü katkı payı raporlu ilaçta alınmıyor.
3 kutu ketya XR 300 mg 44 tl bu normal mi daha önce almiyorlardi
fark çıkmıştır
Katkı payı malesef çıkıyor. Diyabet için insülin iğne ucu vb. Raporlu ama bende her defasında katkı payı ödüyorum. Sms geldiğinden görüyorum
Raporlu ilaçtan çikmaz
Sadece muayene ücreti veya fark çikar aldığınız ilaçtan raporluysa ilaç
@(Gölge)
İlaçtan ilaca değişebiliyor bazı ilaçlardan hiç çıkmazken bazı ilaçlarda ciddi fark çıkabiliyor hepside raporlu ilaçlar birebir yaşadım.
Eczacıya sordum sağlık bakanlığının ilaç firmasıyla yaptığı anlaşmayla alakalıymış eczane cebine atmıyor resmi olarak gözüküyor fark .
bende ilaç alırken muayene parası dıyorlar durmadan ılac verıyorlar mecburen oduyom
@benkım
Slm orman bey
@kara duman
Tamam işte fark çikabilir muayene ücretide çikabilir
@(Gölge)
Raporlu ilaçtan ilaç için fark ücreti çıkmaz dediğiniz için yazdım mesajınızdan onu anladım ben.