Arkadaşlar Kullandığımız sonda ve bez alımındaki ücret farkı öedemelerinde son durum nedir? Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar Kullandığımız sonda ve bez alımındaki ücret farkı öedemelerinde son durum nedir? Bilgisi olan var mı?
Selamlar tak sondayı sgk 240 adet ödediğini söyledi medikalci 120 adeti fark ücreti istiyor bilgisi olan varmı acaba
Arkadaşlar SGK medikal sanda-hasta bez için yeni ödeme fiyatını bellirleyecekti bu ay. bilgisi olan varmı.
E-Devletten SGK medikal öddemelerini görebiiliyormuyuz ne kadar ödediğini.Nasıl.?
Arkadaşlar tekrar merhaba...
An itibariyle az önce iki medikalciden alduığım fiyatta 8 paket Tena Classic Plus M Boy bez (yani 240 adet yapıyor toplam) ve 360 adet kendinden jetli sonda için heyet kurulu raporu ile İzmir içi bir medikalcide 420 TL, diğerinde şehirdışı kargo satıcıdan olmak üzere 350 TL fark çıktı...
Daha iyi fiyat alabilen varsa aynı miktarda malzeme için, bilgilerini bizimle paylaşabilir mi?
Durum biraz acilce, stoklarım tükenmek üzere zira... Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar tak sonda ve bez konusunda yeni gelişme varmı? 300-400tl fark çok can sıkıcı...Her medikale göre değişik fiyat farkı var...
Birde medikalci tavsiyesi olan arkadaşlar var ise aramızda memnun olurum.
Konu sugibi tarafından değiştirilmiştir (18.04-2019 Saat 02:08 ).
bu ay medikalcim benden fark istemedi 360adet tam olarak aldım. ankara parmed medikal
@dragonsga
Yani SGK artık karşılıyor mu tüm faturayı onu sordun mu ?
CİMER haricinde, Belediyelerin sosyal yardım ile ilgili birimlerine başvurursanız bence daha hızlı sonuç alma ihtimali olabilir.
Benden bez için üç yüz sonda için iki yüz elli tl fark istiyorlar. Sanırım en çok farkın ödendiği yer Mersin...
@denizkızı
20 gün kadar önce İzmirde Akua Medikal den 4 paket normal 4 paket de bir üst seviye sıvı emme özellikli bezi toplam 250 yada 260 tl fark ile aldım ve Türkiye'de aradığım 3 - 5 medikalden en iyi fiyatı verendi. 360 (sanırım standart aldığımız miktar bu idi) Adet kendinden jelli sondayı da (hi slip değil) 50 tl civarı bir farkla verebileceklerini söylediler... Ben bunlardan aldım...
@adilalpman
360 sondaya mı 50 tl fark istediler
@yasar2456
Valla sanırım öyleydi...