selamlar arkadaşlar gezilecek güzel yerler cuma günü. Çalışan insanlar cuma günü gelemez neyse demek ki öyle icab etmiştir.
selamlar arkadaşlar gezilecek güzel yerler cuma günü. Çalışan insanlar cuma günü gelemez neyse demek ki öyle icab etmiştir.
viziteye cıkın bır gün istirahat alınaramızda olun ha bu arada adandan cuma gununku etkınlıge katılmak isteyen dostlarımız mersin e kadar gelmenıze gerek yok ,gerek tcdd gerek otobüs terminalınden alabiliriz cıkış saatimiz mersınden 11:00 de olur .
irtibat tel:05304174846
merhaba bende katılıyorum benide ekleyinn sizlerle olmak harika olucakk
Bende gelsem mi kiacep ? :Pp
Mersin'i görmedim hiç,program güzel,bir terslik olmazsa katılmak istiyorum.Güller Diyarı eklerseniz sevinirim
Vay bekliyormuş ev sahibine oldu panpişim
bekleme gel al o gece
sonra dönerim ama kalmam söylim baştan kızma ...
katılmamak olmaz dimi ama herkesi bekliyoruz mersinli ev sahipleri olarak hepimiz siz dostlarımızı...
![]()
benide günü birlikçilere ekleyin abi
Selam ali abim adem +4 yaparsanız çok sevinirim şimdiden emegi geçen herkeşe teşekür ederim elinize yüreginize salık başarılar dilerim.
Selam abi beni +4 dedimya savaş arkadaşımız tekerleklisandelyeli emegi geçen herkeşe saygılar
ben de geliyorum günübirlik
Vira Bismillah katılımcı dostlarım hepinize şimdiden teşekkür ediyorum, varlığınızla bizleri onurlandırdınız .
bio gelsemmi demişin sen bilin valla salarım ilkeri üzerine)
"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE""
İrtibat tel: 05304174846
altuğuygun konaklamalı Ayvalık'tan gelıyor dostumuz lısteye ekle İlker .