tek beklediğim bu buluşma dostlarla
seyahat etmeyi severim ama burayı görmek mümkün olmamıştı,bu vesileyle görücem zeus izin verirse.netten fotoğraflarına baktım ,araştırdım çok ilginç ve görülmeye değer yerler.hitit lerde yaşamış gibi hissederim heralde.kaplıca sularının içeriğine ve faydalarına da baktım oldukça etkilendim.doğal şeyler hep ilgimi çekmiştir.doğal yollardan sağlık bulunacağına inananlardanım.bir aksilik çıkmazda gelirsem tadını en çok ben çıkarıcam gibi geliyor.
![]()
tek beklediğim bu buluşma dostlarla
Bütün site üyelerinin ve dostların bayramını en içden dileklerimle kutlarım...
az bir zaman kaldı dostlarla birlikde çook güzel vakit geçirip hep birlikde sohbet etmeye ...
teşekkürler Öner abi seninde bayramın kutlu olsun İnşallah güzel bir buluşma olacak.
arkadaşlar ben gelemiyorum çünkü iş yerim izin vermiyo yanınızda olmayı çok istiyordum inş bi dahaki sefere size iyi eğlenceler
Bu bulusmayı organize eden arkadaşlara emeklerine sağlık. Bu organizeye katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
evet akadaşlar muhteşem buluşmaya son bir hafta kaldı sizleri herzamankinden daha değişik bir organizasyon bekliyor...maksadımız sizi ordan oraya yormak değil daha samimi daha güzel ve daha sağlıklı bir ortamda ağırlayıp hem tatil hem buluşma ikisini bir araya yapma imkanı sağlıyoruz...katılan arkadaşlarımızın çok memnun kalacağını düşünüyoruz...işleri dolayısıyla katılamayan arkadaşalarada bir başka sefere inşallah...
selam yaa benım ısmım neden yok burda bende gelıyorum ama ısmımı bulamadım
yaaa bende gelıyorum bulusmaya ama adım yok göremedim![]()
Selamlar Kayseri,ben eşim ve şefte tekerlekli sandelye kullanıyoruz,sevgili jetset,otele benim hanım için tekerlekli sandelye ayarlamayı unutmazsın değilmi?kolay gelsin sevgiler.....