ramço
hazır ol geliyoruz bizden önce gelenlere fazla bir şey yedirme ondan sonra buluşma boyunca bizle dalga geçmesinlerama aç da bırakma ufak tefek şeyler ver de gönülleri olsun sabah kahvaltıda buluşmak üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
ramço
hazır ol geliyoruz bizden önce gelenlere fazla bir şey yedirme ondan sonra buluşma boyunca bizle dalga geçmesinlerama aç da bırakma ufak tefek şeyler ver de gönülleri olsun sabah kahvaltıda buluşmak üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Evet hazırlandık, sabahı bekliyoruz... İnşallah herkes sağ sağlim gider eğlenir ve döner, sevgiler...
Benim ağır hastam var belkide gelemiyecem üzgünüm.
Buluşma yeri neresi olacak öğrenebilirmiyim?
Günaydın arkadaşlar. Dün itibarıyla Gaziantepe misafirlerimiz teşfik etmiş bulunmaktalar. Otelimiz, Royal Hotel...
Herkese iyi eğlenceler....
ADIM NACİ. Buluşma sonrası ilk yorumu ben yazayım. Gerçekten çok güzel bir buluşmaydı. Hepimiz doyasıyla çok eglendik. Bu buluşmada emeği geçen Ramazan bey, Hüseyin bey, sıra gecesi ekipi ve daha ismen tanımadıgın kişilerde olabilir her kese çok çok çok çok teşekkür ederim. Herkesin ellerine yüreğine ve enerjisine sağlık. Başka bir buluşmada buluşmak dilegiyle tekrar teşekkür ederimmm...
Herşey çoooooook güzeldi. Arkadaşlarım Hüseyin ve Ramazan'a vede Antep'e sonsuz teşekkürler..
Engelsiz yürekler 2.Gaziantep buluşmasına katılan arkadaşlara sonsuz teşşekkür eder ve bir kusurumuz, hatamız olduysa şimdiden özür dilerim. Sizler bu gazi şehrimizden memnun ayrıldıysanız en büyük mutluluk bizim olmuştur. Arkadaşlar sizleri gönülden seviyoruz. SAYGILAR....
Gaziantep Buluşması Organizasyonunu gerçekleştiren Ramazan beye Hüseyin beye ve hizmeti geçen diğer kişi ve kuruluşlara çok teşekkürler güzel bir organizasyondu, dostlarla birlikte olmak güzeldi, dolu dolu bir hafta sonu geçti Emeklerinize yüreklerinize sağlık.
Gaziantep buluşması süperdi arkadaşlarımız Ramazan'a Hüseyin'e ve desteklerinden dolayı yerel yönetimlere çok teşekkür ederim.
Yol çok uzak olmasına ve gerçekten çok sıkıntı yaşamamıza rağmen "oh be iyi ki geldik" dedirten bir buluşma oldu. Arkadaşlarımız gerçekten büyük emek vererek güzel hazırlanmışlar. Teşekkür önceliğini Ramazan ve Hüseyin arkadaşımıza vermek istiyorum, sonrasında kaldığımız otele, bizleri misafir etmek için katkıları bulunan bütün kurumlara, nehir turundaki bize o sıcakta mangal sefası yapan ustalaraservisde koşuşturan, birbirlerine yardımda bulunan herkese ama herkese sonsuz teşekkürler. Yeni dostlar edindik... Ellerinize, emeklerinize, yüreklerinize sağlık. (yalan dünyadaki açılay gibi hissettim kendimi
) velhasılı kelam yorgunluğunu bir hafta çekeceğiz bu belli, ama buluşmayı hep hatırlayacağız
![]()
Engelsiz Yürekler 2. Gaziantep Buluşması'nda bizleri yalnız bırakmayan, gelmek isteyipte gelemeyen ancak yürekleri bizlerle olan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum. Gaziantep'te sizleri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Umarım bir kusurumuz olmamıştır, olduysada bilerek olmamıştır. Bu sitenin kurucularına ne kadar teşekkür etsek az olur. Bu site sayesinde değişik illerde buluşmalar yapılıyor, herkes yeni dostlar kazanıyor. Dostluklar arttıkça buluşmalardaki kişi sayısıda artmaktadır. Gaziantep'te bizleri yalnız bırakmadınız. Yüreğinize sağlık. Hepinize teşekkür ediyorum.