yoğun hatun![]()
yoğun hatun![]()
Ama ha siz ha ben gezmişim aynı şey
Çatladım dememe bakma sen
Dur Antalya gezisini anlatan bir müzik atayım
Dostlugun kardeşliğin destanı orada bir pınar gibi yayılacak
kesinliklee az kaldı bidenemmmm hasret bitiyor cok özleidm seni ve dostlarııherzamanki gibi harika bi bulusma olcagından şüphemiz yok
içimiz kıpır kıpırrr ogünü hasretle bekliyoruzzz az kaldı azzzz
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKK 6![]()
şafakkkkkkkkkkk 6güneşli bir adana sabahından günaydınlar hepinize
![]()
![]()
Güneş... Vallahi çok kıskandım bizim buralar karlı haftaya bizde güneşe doyacağız inşallah
Günübirlik katılacaklar önceki duyuruda saat 14 de giriş yapabiliyorlardı otele..Şimdi 18 yazıyorOtelde kalan arkadaşlara ninni söylemeye mi geleceğiz yahu?
![]()
mac72;
saat 18 de giriş yapılması halinde her şey dahil fiatı 30 tl olarak yapıldı. daha öncede yazdıgımız gibi saat 14 de otele giriş yapacak arkadaşlarımızında 35 tl ödemeleri gerekecek , biz burda en düşük fiatı yazdık tabiki her iki haldede gece 23 otelde ayrılış olacak . bilgilerinize.
su an yagmurlu adana güneş gitti![]()
Nazar değdik esra hanım neyse oda lazım
16-17 Aralık ta İş nedeni ile Belek Vera hotel de olucam fırsat bulup yanınıza gelip görüşmek isterim .Yardımcı olur yön verirseniz sevinirim
selda*; Kalem;
Seldacım. Meleğim ne güzel olurdu kız kıza bir arada olmak![]()
Antalya'ya gelecek arkadaşlara şimdiden hoş geldiniz diyorum... işi veya uygun olup gelemeyenler içinde üzüldüminşallah başka buluşmalarda tanışırız.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
körbıçak;
tabiki ne demek yeterki gelmek isteyin yardımcı oluruz.
antalyayı hiç bilmiyom nerde neye binicez nerde inicez tarif ederseniz sevinirim teşekkürler