Benide Ekliyebilirsiniz
Oda tercihim çift kişilik görüşmek üzere![]()
Benide Ekliyebilirsiniz
Oda tercihim çift kişilik görüşmek üzere![]()
hadi hayırlısıı bakalım..
ADA:
Ortaq okey atıoz dimi liebe (YÖRÜKOĞLU) da var 4. lazım sadeceantep de kazanmışdık bakalım... Antalya'da bizden yana
kesin kazanırız
![]()
heyttttttttt yine bi antalya yine BİDENEM YAKISIKLIM İŞTE BU DİYORUM İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE ORDA OLUCAGIZ 2012 YE SİZLERLE MUHTESEM GİRMEK İSTİYORUM 2011 İN TÜM HÜZÜNLERİNİ GERİDE BIRAKIP SİZLERLE MUTLULUGA BOGULMAK İSTİYORUM SİZLERİ VE DOSTLARI COK ÖZLEDİM BEKLE BİZİ ANTALYAAA
HAYDİ KOLAY GELSİN YÜREKLER BİR OLSUN BİZ Bİ ARADA OLALIM GERİSİ BOŞ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMM
EMİNİMKİ HER ZAMAN OLDUGU GİBİ YİNE MUTLULUKLARA İMZA ATICAZ BİDENEM AZ KALDI ÖZLEDİM BEEEEEEEEEEEE![]()
tamam orada okeye dönenler masasında buluşalım![]()
Arkadaşlar sağlık nedenleri ile önceki organizasyonları kaçırdım ama şimdi eklerseniz sevineceğim cdisci+1 muhakka katılacağım allahtan bir aksilik olmaz ise görüşmek ve tanışmak dileği ile
Cemil+1
İsa,
4.ben olurum.. Şefim ile sizi duman ederiz haberiniz olsun...![]()
Ortağın ben değildim SphiNXortağın benim yakın arkadaşımdı... izmirden birlikte geldiğimiz kişi...yine yeneriz diye haber yolluyor, ama ben çok ii hatırlıyorum rakibin olarak biz yenmiştik sizi, siz bizi değil:
![]()
Arkadaşlar yöntici arkadaşıma mesaj gönderdim isimleriniz ilk mesajdaki listeye eklenecek..
cicikız;
sanırım bir yalnış algılama oldu.Eğer katılmayı düşünüyorsanız listeye isminizi seve seve ekleriz....
Bu güzel organizasyona bende katılmak istiyorum. Arkadaşlar beni üç kişi olarak listeye eklermisiniz?