inş çok güzel bir organize olacağına inanıyorum
benide yazabilirseniz sevinirim
konyalım ( şenay )
inş çok güzel bir organize olacağına inanıyorum
benide yazabilirseniz sevinirim
konyalım ( şenay )
Yine harika bir organizasyon, yine dopdolu bir program görünüyor.. Eh bizede resimlere bakıp avunmak kalıyor..
Mediha;
canım avunma sende çık gel![]()
ALİYE HANIM : Çok güzel bir organizasyon olacagını şimdiden beşin beşin söylüyorum.
Bana gelince daha önümüzde 55 gün var işlerimi bitirebilirsem 1983 de askerlik yamış olduğum Konya yı sizlerin sayesinde tekrar görmek isderim.
Başarılar diler . Hayırlı Ramazanlar.....
bensizde olmaz heralde yazın benide![]()
aliyecim şimdiden eline saglık basarılar allah pişman etmesin...nasıpse gelmek ısterım en son 2009 da gıtmıstım konya bulusmasına..ama tarıh erken daha cok var..kısmetse adımı yazdıracagım ılerleyen gunlerde..hayırlı ramazanlar..kolay gelsin..
bülent yalçın+1
Aliyeceğim şimdiden emeğine yüreğine sağlık eminim diğer arkadaşlar gibi sende bu işi en ii şekilde yerine getireceksin.. Konya bizi bekliyor yani Amasyadan
sonra ismimi ekleyin 2 kişi olarak
yoley kalabalıklaştık![]()
sen benide yaz aliye ama otele yazma gezilecek yerlere yaz ben gelirim inş![]()
sudenazım meleğim sensiz olmazdı zatimaliyecim lisle yoğunlaşmaya başladı ALLAH yardımcın olsun annemmm
)
adacam izmirde olmadı ama konyada tekrar görüşmek nasip olacak inşallah canımcım....
bager _ ozlem + 1 olarak yazarmısınız ( +1 belki gelecek )
sağo canım duygucuğum gezi bahane sizleri görmek şahane olucak bensiz olmazdı olmasına ama listede hala göremiyorum adımı aliyeeeeeeeeeee![]()