Insallah sızlerle cuma gunu ögleden sonra dersim bıttıkten sonra beraber olcam...
Saygılarr...
Insallah sızlerle cuma gunu ögleden sonra dersim bıttıkten sonra beraber olcam...
Saygılarr...
hemsom göremiyorum bari burdan yazayım gidiyoruz dimiiii?
hadi hepinize iyi eğlenceler,bolbol fotoğraf çekip ekleyin ki bizde burdan bakıp, gitmiş kadar olalım.
Gelebilme ihtimalimi sevmiştim ama maalesef 2 saat önce belli olan şehir dışı görevinde olacağımdan gelemeyeceğim hepinize iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.
Konya yolcuları hazırlanın bakim,hep beraber gezmeye eğlenmeye tanışmaya...Teşekkürler Aliye ve Reyhan Bacılar....
şuanda konyada olan. yolda olan yola çıkan herkese ii eğlenceler hayırlı yolculuklarkib aeo
![]()
Beni tanıyan tanımıyan bütün site sakinlerine selamlar .....
ilkl Amasyada bazı degerli insanlarla tanışdım sizle tanışdıgım gibi kezban. neşedolu bir buluşma gercekleşdiriyorsununuz.....
Sizlere iyi eglenceler diler sayğılar.....
Özleme selamlar.....
şaafak 1 gün haydi dostlar konya yolcusu kalmasın......
erdoğan bey a.s. Bir süredir işlerimin yoğunluğundan siteye giremedim. Evet nihayet beklenen konya buluşmasına ramak kaldı.Hepimizin içi kıpır kıpır dostları tekrar göre bilmek adına.Erdoğan bey böyle dediğinize göre sanırım gelemiyorsunuz.keşke gelebilseydiniz..Hayırlısı diyelim.İnşallah gelemeyecek olan arkadaşlarımızlada en yakın zamanda görüşmeyi temenni ediyoruz.Ben biletimi aldım bu akşam gece 11:30 da otobüsümüz hareket edecek inşallah.sevgili konya Güzel mevlana şehrim ve içinde yaşayan güzel dostlarım hasretler sabaha bitecek inşallah gönül dolusu selam olsun gözümüzün görmediği gönlümüzün görmek istediği herşeye herkeze....
sabah erken inecek olan arkadaşlar geç gelenlere bi karşılama töreni yaparsınız artıkın) çiçek böcek kırmızı halı falan yanii
) benim kuzummm sabah 5 de orda olcak sanırsam hepimizi o karşılayacak
)
evett kuzucumm en erken gelenlerden olucam sanırımm keşke sende daha reken gelebilseydinnapalım artık başka sefere daha erken gel..bide erken ayrılmaa
... hayırlı gelirsiniz inşş.. bütün arkdaşlarda hayırlı rahat bir yolculukla gelirler inş..
ya kuzum biliyorsun mecburi erken ayrılış olcak..bende sizlerle daha çok zaman geçirmeyi istiyorum.ama hayırlısı hiç görüşememekten iyidir dimi canımcımm..herkeze hayırlı yolculuklar...
Herkese hayırlı yolculuklar,inşallah hepimiz sağ sağlim gider ve döneriz....