beni gölbaşında karşılasana gülay beraber gidelim![]()
beni gölbaşında karşılasana gülay beraber gidelim![]()
Gölbaşından haymanaya döndüğünüzde yaklaşık 500 mt - 1 km ileride solda![]()
ravza gelmesse bende gelmem
şaka bir yana o tarihte ankarada olursam gelmek isterim
cok gelmek istiyorum ama yol bilmem iz bilmem kurtlara çakallara yem olmak var işin ucunda
iyisimi gelmim
![]()
MiKaiL.S;
olur karşılarım![]()
Tmm Anlaştık![]()
katilan herkese iyi eğlenceler dilerim arkadaşlar inşallah bir gün bende bu buluşmalara katılırım...
kurt çakal derken
alptug06;
yani bilmedigim biyer tanımadıgım biyer bikere gelmiştim merminalde sorgu yagmuruna tutulmuştum
![]()
nasip - kısmet bakalm.. ben hiç böyle buluşmalara katılmadım ama sizlerle tanışıp, vakit geçirmek istiyorum. bana dua edin ki, gelmek nasip olsun![]()
Arkadaşlar Engelliler hizmet merkezleri ile görüşmelerim sürüyor kızılay dan yani en merkezi yerden araç kalkacaktır, il dışından gelenler için bir öneri AŞTİ den kızılaya metro var metro ile kızılaya gelip bizim araçlarımız ile moğan parkına gelebilirsiniz... çokkkk güzel olacaakk bu arada bu organizasyona katılan kaçkişi Üç Damla Mutluluğu dinliyor merak ettim yada kaç kişi facebook sayfamızı beğendi bu sormamın nedeni gelecek konuk saysında hata yapmamaktır ve sayfamı beğenmeye davet ediyorum sizi... Unutmayın bu organizasyon Üç Damla Mutluluğun kutlamasıdır...
biraz geç haberim oldu eğer aranızda yer varsa katılabilir miyim .
inşallah allahdan bir şey olmassa kırıkkale den geleceğim