Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gelen yada gelemeyen herkese şimdiden teşekkürler kaç kişi olursanız olun büyük bir organizasyon olacağına eminim listeye isim yazmayı bilmiyorum yavvgelin işte ne gerek var listeye
![]()
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gelen yada gelemeyen herkese şimdiden teşekkürler kaç kişi olursanız olun büyük bir organizasyon olacağına eminim listeye isim yazmayı bilmiyorum yavvgelin işte ne gerek var listeye
![]()
vahide mesajlada söylemiştim; isimlerini eklemek isteyenler buraya yazdıkça biz listeyi güncelliyoruz.
Her geleceğim diyeni listeye ekliyoruz. Şu an için liste bu durumda:
Katılımcılar:
1- vahide
2- deryaaslantürk + 3
6- gülay06
7- Kezban
8- Minerva
9- ATOM KARINCA
10- Asena
11- MiKaiL.S
12- Tolga06
13- PRENSES + 2
Arkadaşlarımızın gelenleri görmek istemesi, listede kimler var görmek istemesi, en önemlisi buluşma organizasyonları düzenlemek için forumun bazı kuralları gereği gibi sebeblerden listenin olması hem gerekli hem şart.
Bence sende bi a4 üzerinde elinde liste bulundurursan iyi olur.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler![]()
Ben niye yokum listede .. katılmıorum ozamn)
selam listeye beni, eşimi ve kızımı yazabilirsiniz (3 kişiyiz)![]()
oooooo efekt sende geliyon haa gel gell gel![]()
çok teşekkür ederimde Cem abi senin adın neden yokk? ben seni de görmek isterim mangalı kim yakacak o günn![]()
merhaba ben 3 kişi daha eklemetmek istiyorum. listeye 3 kişi daha eklermisiniz
bende gelmek istiyorum ankara dışından nasıl ulşım bilgi istiyorum tş
vahıde benıde yaz ıns bı aksılık olmazsa
bende gelmek istiyorum ankara dışından nasıl ulşım bilgi istiyorum tş<br><br>
benide ekleyin 2 kişi
bende geleceğim
mogan parkı neresı golbasında mı yerı tam tarıf edebılırmısınız
Evet Gölbaşında Haymanaya Dönmeden 5oo mtre Solda sanırım vedde ne dogru duzgun otobusu var nede dolmuşu biraz sakat bi yerde...(