abi ekte var ya hani öğrenciler mardin kapı şarkısını söleyim halau çekiyolar![]()
abi ekte var ya hani öğrenciler mardin kapı şarkısını söleyim halau çekiyolar![]()
hımmm yafff şindik ben sana nasıl anlatım buraya gelince anlatırım abi yemek eşliğinde![]()
Muhteşem organizasyon için son 11 günnn....
sizlerde aramızda olacaksanız evet gerçekten muhteşem bir organizasyon olacak sayın hocam ...
sevgil dilek kardeşim önce bu organizasyonu düzenlemek kocaman bir yürek ister oda sende ziyadesiyle var oldugunu gururla görüyorum seninle unur duyuyorum ben adanada yaşayan biri olarak malesef çok istememe ragmen mardin gibi harika bir ilimizi görmek nasip olmadı bu organizasyonu duyunca işte fırsat dedim ama malesef çok önemli bir engelim var gelemiyeceyim inan çok üzgünüm ama kalbim ve ruhum aranızda olacak bunu unutmayın bol eylence mutluluk ve neşe dieklerimle artık giden arkadaşların paylaştıklarıyla mutlu olacagım herkese selam ve sevgiler sanada kalay gelsin allah yardımcın olsun
sğl abimmm Allah razı olsun gönül isterdiki sende aramızda ol ama olsun inş organizasyon olmasa da beklerim sizi başımın üstünde yeriniz var kapım sonuna kadar açık dualarınızı benden eksik etmeyin abicim yengeme çok selam ellerinden hürmetle öpüyorum
Fenerli güzel cesur Bacım benim,emeğine sağlık, çabalarını bizler taktirle karşılıyor ve destekliyoruz.Bazı şartların denk gelmemesi çok istememe rağmen buluşmaya katlamayacağım.Bilinizki her çekilen karede gelemeyen tüm dostlarıda gönül gözüyle bakarsanız göreceksiniz....İnşallah herkes sağ sağlim gider bolca eğlenir ve sağ sağlim döner....
Ben gidemiyorum herkese şimdiden iyi eğlenceler.
tşk ederim abicim desteklerinizi hissediyorum ama beklerim abi yengemi çocukları al gel burdada bir kızın kardeşin var hemde fenerli
mahmut;
tşk
Aytaç_;
son 8 gün![]()
dilekcim güzel arkadaşım ALLAH kolaylık versin.yapabileceğim bişey olursa haberleşelim canım.
bu arada beni + 8 yap canım.benle beraber 9 kişi 23 haziranda yolaçıkacağız inş.görüşmek dileğiyle..
amin Allah razı olsun canım arkadaşım .Tabi herhangi bir durum olursa haber ederim. tamam ekliyorumbekliyorummmm
![]()
son 4 gün haaa çoook uzun zaman