jem abi bizim tütün fabrıkamızdan şu an 1 arkadaş gelecek +2 yaparmısın
jem abi bizim tütün fabrıkamızdan şu an 1 arkadaş gelecek +2 yaparmısın
LECCEBÜM; bende, seni göreceğim için çok mutluyumama hemşon firdevsden umutlu değilim, her an bizi satışa getirebilir. Bizim organizasyona da gelicekti ama gelmedi.
Jem abi; İl dışından otobüsle gelen arkadaşlar tam olarak nerede inmeleri gerekiyor? Gazi emirdeki otogaramı gideceğiz? bilgi almamız mümkün mü?
Real; Otogara gelecek arkadaşlar için bir arkadaşımız orada sizleri karşılayacak. İlerleyen günlerde tam açıklamasını yazarım. Ortalama sabah 8-9 gibi otobüslerle otogara giriş olur muhtemelen. Oradan sizleri alacak araçlı arkadaşlar olacak.
İniş olarak herhangi bir ilçe garajı vs. olmayacak, İZOTAŞ OTOGAR olarak geçen büyük ve tek otogarda ineceksiniz.
Evet Tufan Firdevs'in gelebilme durumu daha tam kesin değil galiba ama yinede belli olmaz kısmet diyelim..Sizin buluşmaya gelememesininde eminim çok geçerli bir açıklaması vardır yoksa kesin gelirdi öyle değilmiHemşoma laf söyletmem
![]()
herşey bedava ise benide yaz
Bedavdan daha ucuza
15 tl![]()
izmire taşınıyorum bende gelmeyi çok isterim ama net değil şuan pikniğe katılacağım. ve de hiç kimseyi tanımıyorum.
gel annem sen izmirdee seni çok özledii..nasip olursa piknikde olucam...saliha kardeşim pikniğimize katılırsan tüm arkadaşlarla tanışma fırsatın olurr![]()
Cemmmm
offf diyorum başkada bişey demiyorum aga
aayyeeeee![]()
gelebilsem süper olur....
onon;
gelebil o zamanhatta toplayabil milleti öyle gel
![]()
atom siz gidiyomusunuz ya yoksa hatice falan????
ben nirdeyimm